Sapun Dove Relaxing 90g
search
  • Sapun Dove Relaxing 90g

Sapun Dove Relaxing 90g

5,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Săpun Dove Relaxing 90g

Îngrijește-ți pielea într-un mod delicat și rafinat cu săpunul Dove Relaxing. Formula sa specială îmbogățită cu ingrediente hrănitoare îți oferă o senzație de răsfăț și relaxare în timpul fiecărei utilizări.

Caracteristici cheie:

  • Hidratare Intensă: Săpunul Dove Relaxing conține agenți hidratanți care îmbogățesc pielea, menținându-i hidratarea naturală.
  • Parfum Relaxant: Aromele delicate și relaxante te învăluie în timpul utilizării, creând o experiență senzorială plăcută.
  • Curățare Blândă: Formula sa blândă curăță pielea eficient, eliminând impuritățile fără a afecta echilibrul său natural.
  • Pentru Toate Tipurile de Piele: Săpunul Dove este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă.
  • Textură Cremoasă: Textura sa cremoasă se transformă într-o spumă fină și catifelată, oferind o senzație plăcută în timpul spălării.

Alege Săpunul Dove Relaxing 90g pentru a te bucura de un moment de răsfăț și relaxare în timpul ritualului tău zilnic de îngrijire a pielii. Pielea ta va rămâne curată, hidratată și parfumată, pentru o senzație de bine întregul zi.

5949197475541

Fisa tehnica

Tip produs
Sapun solid
Comentarii (0)