Crema pentru curatat mainile Euro Derm 400 g
search
  • Crema pentru curatat mainile Euro Derm 400 g

Crema pentru curatat mainile Euro Derm 400 g

7,99 lei
Cu TVA 2 zile

Cremă pentru curățat mâinile Euro Derm, 400 g: Curățenie și îngrijire într-o singură soluție! 🤲✨ Formulată pentru a îndepărta murdăria tenace și impuritățile, crema Euro Derm nu doar curăță, ci și hrănește pielea. Conținutul său special asigură o curățenie eficientă fără a usca mâinile, lăsându-le moi și catifelate. Ideală pentru cei care lucrează în medii unde mâinile sunt expuse la murdărie sau substanțe chimice. Simte diferența și protejează-ți mâinile cu Euro Derm! 🌿🤲🧴✨.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Crema pentru curățat mâinile Euro Derm în varianta de 400 de grame este un produs specializat pentru curățarea eficientă a mâinilor de murdărie, grăsime și alte reziduuri. Această cremă este creată pentru a oferi o curățare profundă și poate fi folosită în diverse medii, inclusiv în gospodărie sau la locul de muncă.

✨ Beneficiile produsului:

  • 🧴 Curățare eficientă: Crema pentru curățat mâinile Euro Derm ajută la îndepărtarea murdăriei și a reziduurilor de pe mâini.
  • 💦 Hidratare: Unele creme pentru curățat mâinile includ ingrediente care pot ajuta la menținerea hidratării pielii.
  • 🏠 Utilizare versatilă: Poate fi folosită în diverse medii și pentru diferite activități de curățare.

Pentru a utiliza crema pentru curățat mâinile Euro Derm, aplică o cantitate corespunzătoare pe mâini, masează pentru a curăța și apoi clătește cu apă. Asigură-te că respecți indicațiile de utilizare de pe ambalaj pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a menține pielea mâinilor curată și sănătoasă. 🧴💦🏠✨

Euroderm
5948544141610

Fisa tehnica

Tip produs
Sapun lichid
Comentarii (0)