Pudra decolorare păr Deco Bes 25 gr
search
 • Pudra decolorare păr Deco Bes 25 gr

Pudra decolorare păr Deco Bes 25 gr

12,99 lei
Cu TVA 2 zile

Este important să utilizați pudra de decolorare Deco Bes cu grijă și să faceți un test preliminar de decolorare pentru a evalua cum va reacționa părul dumneavoastră. Dacă nu aveți experiență în utilizarea acestui tip de produs, puteți consulta un stilist de păr sau coafor pentru asistență.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Pudra de decolorare pentru păr Decobes, cu o greutate de 25 de grame, este un produs utilizat pentru a decolora părul și a-l deschide la nuanțe mai deschise sau pentru a pregăti părul pentru vopsirea ulterioară în culori mai deschise. Este important să utilizați acest produs cu precauție și să urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare pentru a obține rezultatele dorite și pentru a evita posibilele daune.

Caracteristici:

 • Tip produs: Pudră de decolorare pentru păr
 • Greutate: 25 de grame
 • Decolorare intensă: Pudra Decobes este concepută pentru a deschide culoarea părului la nuanțe mai deschise sau pentru a pregăti părul pentru vopsirea ulterioară în culori mai deschise.
 • Rezultate rapide: Poate oferi rezultate rapide, depinzând de tipul de păr și de nivelul de deschidere dorit.
 • Instrucțiuni de utilizare: Este esențial să urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare furnizate cu produsul pentru a evita daunele și pentru a obține rezultatele dorite.

Beneficii:

 • Deschidere a culorii părului: Pudra Decobes vă permite să deschideți culoarea părului, ceea ce poate fi util pentru obținerea unor nuanțe mai deschise sau pentru a pregăti părul pentru vopsirea ulterioară.
 • Flexibilitate: Puteți ajusta nivelul de decolorare în funcție de cât timp lăsați pudra să acționeze și de tipul de dezvoltator folosit.
 • Potrivit pentru diverse tehnici de decolorare: Pudra poate fi utilizată pentru diverse tehnici de decolorare, inclusiv pentru realizarea șuvițelor sau pentru vopsirea întregului cap.

Mod de utilizare:

 1. Amestecați pudra Decobes cu dezvoltatorul recomandat într-un recipient non-metalic, urmând proporțiile specificate în instrucțiunile produsului.
 2. Aplicați amestecul pe părul uscat, evitând contactul cu scalpul, și lăsați-l să acționeze conform timpului specificat în instrucțiuni.
 3. Verificați în mod regulat culoarea părului pentru a opri decolorarea atunci când ați obținut nivelul dorit.
 4. Clătiți bine părul pentru a îndepărta complet produsul și aplicați un tratament de îngrijire după decolorare pentru a menține sănătatea și aspectul părului.

Este important să utilizați pudra de decolorare Decobes cu grijă și să faceți un test preliminar de decolorare pentru a evalua cum va reacționa părul dumneavoastră. Dacă nu aveți experiență în utilizarea acestui tip de produs, puteți consulta un stilist de păr sau coafor pentru asistență.

5947621822299

Fisa tehnica

Tip produs
Decolorant Par
Comentarii (0)