Detergent Concentrat pentru Vase Dr. Stephan 1L
search
  • Detergent Concentrat pentru Vase Dr. Stephan 1L

Detergent Concentrat pentru Vase Dr. Stephan 1L

24,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Detergent Concentrat pentru Vase Dr. Stephan 1L - Strălucire și Curățenie Pentru Veselă

Cu Detergentul Concentrat pentru Vase Dr. Stephan 1L, transformă spălarea vaselor într-o sarcină ușoară și eficientă. Acest detergent puternic și concentrat îndepărtează eficient murdăria și grăsimea de pe veselă, lăsând-o strălucitoare și curată.

Caracteristici și Beneficii:

  • Formula Concentrată: O cantitate mică de detergent este suficientă pentru a curăța o cantitate mare de vase, oferind economie și eficiență.
  • Putere de Curățare Avansată: Datorită formulei sale concentrate, detergentul îndepărtează rapid grăsimea, murdăria și resturile alimentare.
  • Strălucire Durabilă: Vesela și tacâmurile rămân strălucitoare și curate chiar și după spălări repetate.
  • Volum Generos: Sticla de 1L asigură suficient detergent pentru numeroase sesiuni de spălare a vaselor.

Mod de Utilizare:

  1. Dozare Corectă: Adaugă o cantitate mică de detergent în apa caldă din chiuvetă sau mașina de spălat vase, în funcție de indicațiile de dozare.
  2. Spălare Manuală: Dacă speli manual, folosește o burete sau o lavetă moale pentru a curăța vesela în apa cu detergent.
  3. Spălare Automată: În mașina de spălat vase, folosește compartimentul pentru detergent pentru a adăuga cantitatea necesară.

Detergentul Concentrat pentru Vase Dr. Stephan 1L este partenerul tău de încredere în lupta împotriva murdăriei de pe veselă. Fie că speli manual sau automat, acest detergent îți asigură strălucire și curățenie durabilă pentru fiecare piesă de veselă. Transformă spălarea vaselor într-o sarcină mai ușoară și mai plăcută cu ajutorul acestui detergent concentrat de calitate superioară.

Misavan
5945288665204

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent vase
Comentarii (0)