Capsule Hidrosolubile pentru Fose Biologice WC Net - 12 buc
search
  • Capsule Hidrosolubile pentru Fose Biologice WC Net - 12 buc

Capsule Hidrosolubile pentru Fose Biologice WC Net - 12 buc

57,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Menține Eficiența Foselor Biologice cu Setul de Capsule Hidrosolubile WC Net - 12 buc

Pentru a îngriji și menține în bună funcționare fosele biologice și sistemele septice, alege Setul de Capsule Hidrosolubile pentru Fose Biologice WC Net - 12 buc. Aceste capsule speciale îți oferă o soluție eficientă pentru îmbunătățirea igienei în sistemul tău de drenaj.

Caracteristici cheie:

  • Îngrijire Avansată: Capsulele hidrosolubile sunt concepute pentru a descompune reziduurile organice și grăsimile acumulate în fosele biologice, contribuind la menținerea eficienței sistemului.
  • Hidrosolubile și Ușor de Folosit: Capsulele se dizolvă în mod natural în apă, fără a lăsa reziduuri sau înfundări în sistemul de drenaj.
  • Protecție de Lungă Durată: Setul de 12 capsule oferă protecție pe o perioadă mai lungă de timp, asigurându-ți că fosa biologică funcționează în parametri optimi.
  • Contribuie la Igiene și Mediu Sănătos: Folosind aceste capsule, contribui la prevenirea mirosurilor neplăcute și la menținerea unui mediu sănătos în jurul casei tale.

Alege Setul de Capsule Hidrosolubile pentru Fose Biologice WC Net - 12 buc pentru a avea grijă de fosa biologică și pentru a asigura o funcționare optimă a sistemului tău de drenaj. Cu acest produs, vei putea să îți menții mediul curat și eficient, evitând problemele neplăcute.

WC Net
5948112330637

Fisa tehnica

Tip produs
Tratament ape menajere
Comentarii (0)