Gel curatare pentru vasul toaletei The Pink Stuff, 750 ml
search
  • Gel curatare pentru vasul toaletei The Pink Stuff, 750 ml

Gel curatare pentru vasul toaletei The Pink Stuff, 750 ml

18,99 lei
Cu TVA 2 zile

­ččîč­čÜŻ Gelul de cur─â╚Ťare pentru vasul toaletei The Pink Stuff, cu o capacitate de 750 ml, reprezint─â solu╚Ťia perfect─â pentru a men╚Ťine toaleta str─âlucitoare ╚Öi igienizat─â. Acest produs este special formulat pentru a elimina eficient petele, depunerile de calcar ╚Öi urmele de murd─ârie, l─âs├ónd ├«n urm─â o suprafa╚Ť─â impecabil─â ╚Öi un miros proasp─ât. Cu o textur─â gelatinoas─â, se ata╚Öeaz─â eficient de suprafa╚Ťa vasului de toalet─â, asigur├ónd o cur─â╚Ťare ├«n profunzime. Dac─â dori╚Ťi o toalet─â curat─â ╚Öi f─âr─â bacterii, The Pink Stuff este alegerea ideal─â. Folosi╚Ťi cu ├«ncredere pentru un rezultat ce str─âluce╚Öte de cur─â╚Ťenie! ­ččîč­čÜŻ.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Gelul de cur─â╚Ťare pentru vasul toaletei The Pink Stuff, cu un volum de 750 ml, este un produs eficient pentru cur─â╚Ťarea ╚Öi igienizarea vasului toaletei. Acest gel ajut─â la ├«ndep─ârtarea depunerilor de murd─ârie, calcar ╚Öi pete, l─âs├ónd vasul toaletei curat ╚Öi proasp─ât.

Caracteristicile cheie ale gelului de cur─â╚Ťare pentru vasul toaletei The Pink Stuff includ:

­čÜŻ Cur─â╚Ťare eficient─â: Gelul este conceput pentru a cur─â╚Ťa ╚Öi pentru a ├«ndep─ârta depunerile de murd─ârie ╚Öi calcar de pe suprafa╚Ťa vasului toaletei.

­čîŞ Aroma pl─âcut─â: Poate avea o arom─â pl─âcut─â care ajut─â la ├«mprosp─âtarea toaletei.

­č¬ú Sticl─â de 750 ml: Ambalajul con╚Ťine o cantitate generoas─â de gel, ceea ce ├«nseamn─â c─â acesta va dura mult timp.

­čĺž U╚Öor de utilizat: Se aplic─â direct pe suprafa╚Ťa vasului toaletei ╚Öi se las─â s─â ac╚Ťioneze ├«nainte de a cl─âti.

Gelul de cur─â╚Ťare pentru vasul toaletei The Pink Stuff este un produs util pentru men╚Ťinerea igienei ├«n toalet─â. Acesta v─â ajut─â s─â p─âstra╚Ťi vasul toaletei curat ╚Öi proasp─ât, elimin├ónd depunerile nedorite ╚Öi mirosurile nepl─âcute.

Pink
5945177017091

Fisa tehnica

Tip produs
Curatare WC
Comentarii (0)