Absorbante Always Platinum Super 14 bucati
search
  • Absorbante Always Platinum Super 14 bucati

Absorbante Always Platinum Super 14 bucati

19,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Simte-te Încrezătoare și Protejată cu Absorbantele Always Platinum Super - Pachet de 14 Bucăți

Asigură-ți confortul și protecția de care ai nevoie în fiecare zi cu Absorbantele Always Platinum Super. Această variantă superioară îți oferă siguranță în orice moment, pentru o senzație de prospețime și confort pe tot parcursul zilei.

Caracteristici esențiale:

  • Absorbție Avansată: Absorbantele Always Platinum Super asigură absorbție superioară, ținându-te uscată chiar și în cele mai solicitante situații.
  • Design Subțire și Confortabil: Designul subțire și ergonomic se adaptează perfect formei tale, oferindu-ți confort maxim.
  • Barieră de Protecție: Bariera antifiltrare împiedică scurgerile nedorite, oferindu-ți liniștea de care ai nevoie.
  • Neutralizare a Mirosurilor: Tehnologia specială neutralizează mirosurile neplăcute, pentru o senzație de prospețime în orice moment.

Absorbantele Always Platinum Super, pachet de 14 bucăți devin rapid parte a rutinei tale zilnice. Indiferent de activitățile tale sau de momentul lunii, aceste absorbante îți oferă protecție și confort în fiecare etapă a zilei.

Integrează Absorbantele Always Platinum Super în rutina ta de îngrijire personală și bucură-te de senzația de siguranță și confort pe care ți-o oferă. Simte-te încrezătoare în fiecare moment, știind că ești protejată și pregătită pentru orice provocare.

Always
5940056380273

Fisa tehnica

Tip produs
Absorbante intime
Comentarii (0)