essence maximum DEFINITION waterproof volume mascara
search
  • essence maximum DEFINITION waterproof volume mascara

essence maximum DEFINITION waterproof volume mascara

14,00 lei
Cu TVA 2 zile

💧👁️🌟Rimelul Essence Maximum Definition Waterproof Volume Mascara este alegerea perfectă pentru a-ți evidenția genele și a obține un aspect dramatic și definit, chiar și în condiții de umiditate.🌿

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristicile cheie ale acestui rimel includ:

🌿 Definire maximă: Formula sa inovatoare permite obținerea unei definiții maxime pentru fiecare genă, conferindu-ți un aspect dramatic și conturat.

💧 Rezistent la apă: Rimelul este rezistent la apă, asigurându-se că aspectul geneleor tale rămâne impecabil chiar și în condiții de umiditate sau în timpul zilelor ploioase.

👁️ Volum extra: Rimelul adaugă volum fiecărei gene, amplificând aspectul și creând un efect de impact.

💫 Separare precisă: Peria sa special concepută permite separarea precisă a genelor, evitând apariția cocoloașelor și oferind un aspect uniform.

🌟 Lungime impresionantă: Rimelul nu numai că definește și adaugă volum, ci și creează o lungime impresionantă pentru genele tale, accentuând frumusețea lor naturală.

💁‍♀️ Ușor de îndepărtat: Se îndepărtează ușor cu demachiant pentru ochi rezistent la apă, fără a lăsa reziduuri sau a irita pielea.

Indiferent dacă îți dorești un look natural sau unul dramatic, rimelul Essence Maximum Definition Waterproof Volume Mascara este alegerea perfectă pentru a-ți evidenția genele și a obține un aspect de impact și definit în orice condiții. 🌟👁️💧

essence
5945945079443