• Nou
Parfum De Rufe Intensse Pure Lavander 200Ml
search
  • Parfum De Rufe Intensse Pure Lavander 200Ml

Parfum De Rufe Intensse Pure Lavander 200Ml

44,99 lei
Cu TVA 2 zile

🌿💜✨ Îmbracă-ți hainele în prospețime și delicatețe cu Parfumul de Rufe Intensse Pure Lavander 200ml! 💜🌿

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

🌿 Natură Înălțătoare: Notele naturale de plante vor aduce natura direct în casa ta, oferind o senzație de prospețime și revigorare.

🛁 Ritual de Îngrijire: Fiecare spălare devine un ritual de îngrijire pentru hainele tale, transformându-le în bucate de țesătură îmbibate cu mirosul dulce și revigorant al lavandei.

🌸 Delicatețe Florală: Accentele subtile de flori vor îmbogăți experiența olfactivă, adăugând o notă de eleganță și rafinament.

🍃 Puritate și Curățenie: Parfumul Pure Lavander va purifica și revigora fiecare haină, lăsând în urmă o senzație de curățenie și prospătime absolută.

🏵️ Experiență Olfactivă Profundă: Fiecare inhalare va fi o călătorie olfactivă unică, transportându-te într-o grădină înfloritoare de lavandă.

🌟 Lux și Eleganță în Fiecare Spălare: Transformă simpla rutină a spălării hainelor într-o experiență luxoasă și elegantă.

Mod de Utilizare: Adăugați 10-20 de picături în compartimentul de clătire al mașinii de spălat, în funcție de preferințele dvs. de intensitate a mirosului. Încărcați hainele și porniți ciclul obișnuit de spălare. Bucurați-vă de prospețimea și puritatea lavandei în fiecare țesătură!

5943527783320

Fisa tehnica

Tip produs
Parfumare rufe