Odorizant Finish Fresh Scent Pentru Masina De Spălat Vase 2X4Ml
search
  • Odorizant Finish Fresh Scent Pentru Masina De Spălat Vase 2X4Ml

Odorizant Finish Fresh Scent Pentru Masina De Spălat Vase 2X4Ml

19,99 lei
Cu TVA 2 zile

Odorizant Finish Fresh Scent pentru mașina de spălat vase, 2x4ml: Aromă proaspătă la fiecare spălare! 🌀🌼💧 Finish îmbogățește experiența spălării vaselor cu acest odorizant special conceput pentru mașina de spălat vase. Formula sa asigură o prospețime de lungă durată, eliminând mirosurile neplăcute și lăsând în urmă o aromă plăcută și revigorantă. Cu doar un flacon, beneficiezi de o acțiune continuă timp de numeroase cicluri de spălare. Simplu de utilizat și eficient, acest odorizant reprezintă aliatul perfect pentru o mașină de spălat vase care miroase mereu proaspăt. Pentru vase strălucitoare și un miros plăcut la fiecare deschidere, alege Odorizantul Finish Fresh Scent! 🌸✨🍽️.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Odorizantul Finish Fresh Scent pentru mașina de spălat vase 2x4ml este un produs conceput pentru a conferi vaselor dumneavoastră un miros proaspăt și plăcut după fiecare ciclu de spălare. Acesta este un aditiv excelent pentru mașina de spălat vase care îmbunătățește nu doar curățenia vaselor, ci și prospețimea lor.

Caracteristicile cheie ale odorizantului Finish Fresh Scent includ:

🌸 Aroma proaspătă: Acest odorizant adaugă o aromă proaspătă și plăcută vaselor dumneavoastră, astfel încât acestea să miroasă curat și împrospătat.

🍽️ Potrivit pentru vasele curate: Se utilizează după ce ciclul de spălare este complet, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de vase curate și parfumate.

🌊 Arome variate: Finish oferă diferite arome pentru a satisface preferințele dumneavoastră. Alegeți aroma care vă place cel mai mult.

🧼 Ușor de utilizat: Aceste plicuri mici se adaugă simplu în compartimentul de odorizant al mașinii de spălat vase.

🍽️ Pachet convenabil de 2x4ml: Pachetul conține două plicuri de 4ml fiecare, asigurându-vă o utilizare îndelungată.

Odorizantul Finish Fresh Scent pentru mașina de spălat vase este un mod simplu și eficient de a vă asigura că vasele dumneavoastră rămân curate și parfumate. Alegeți aroma preferată și bucurați-vă de prospețimea vaselor dumneavoastră după fiecare ciclu de spălare.

5943617920215

Fisa tehnica

Tip produs
Odorizant vase
Comentarii (0)