• Stoc-epuizat
Mop Ecologic Microfibra 20 Cm 150 Gr
search
  • Mop Ecologic Microfibra 20 Cm 150 Gr

Mop Ecologic Microfibra 20 Cm 150 Gr

7,99 lei
Cu TVA

🌱🧹 Mop Ecologic Microfibra 20 Cm 150 Gr 🧹🌱

Acest mop ecologic din microfibră este partenerul perfect pentru curățenia eficientă a casei tale. Fabricat din materiale durabile și sustenabile, este conceput pentru a oferi o curățenie impecabilă fără a afecta mediul înconjurător.

Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristici:

  • 🌿 Ecologic și Durabil: Fabricat din microfibră de înaltă calitate și materiale ecologice, acest mop este conceput pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător.
  • 🧹 Eficiență În Curățenie: Microfibra moale și densă a mopului îndepărtează cu ușurință murdăria, praful și petele, asigurând o curățenie eficientă pe toate suprafețele.
  • 💧 Absorbție Excelentă: Fibrele fine de microfibră absorb rapid lichidele și murdăria, asigurând o curățenie fără urme și pete.
  • 🌟 Ușor de Utilizat: Designul ergonomic al mânerului și greutatea optimă fac ca acest mop să fie ușor de manevrat și manevrat în timpul curățeniei.
  • 🌱 Reutilizabil și Lavabil: Poți să folosești acest mop de mai multe ori, iar după utilizare, îl poți spăla și reutiliza, contribuind la reducerea deșeurilor și economisind resurse.

Mod de Utilizare:

  1. Umedirea Mopului: Înmuie mopul în apă curată sau într-o soluție de curățare potrivită.
  2. Curățenie Eficientă: Folosește mopul pentru a șterge și a curăța podelele și alte suprafețe murdare.
  3. Clătire și Uscare: După utilizare, clătește mopul cu apă curată și lasă-l să se usuce înainte de a-l depozita pentru următoarea utilizare.

Experimentează eficiența și practicitatea acestui mop ecologic din microfibră pentru o curățenie impecabilă în fiecare colț al casei tale! 🧹🌟🏡

5942154611266

Fisa tehnica

Tip produs
Mop