Samponul Byphasse Cu Keratină, 520Ml
search
  • Samponul Byphasse Cu Keratină, 520Ml

Samponul Byphasse Cu Keratină, 520Ml

14,99 lei
Cu TVA 2 zile

Șamponul Byphasse cu Keratină, 520ml: Fortifică și revitalizează părul tău! 💇✨🌿 Cu puterea keratinei, șamponul Byphasse este conceput special pentru a restaura și întări structura părului deteriorat și lipsit de vitalitate. Keratina, un ingredient-cheie în îngrijirea părului, contribuie la reparația și protejarea firului de păr de la rădăcină până la vârf, oferindu-i un aspect sănătos și strălucitor. Fiecare spălare învăluie părul într-o formulă nutritivă care combate efectele factorilor externi, precum căldura și poluarea. Rezultatul? Un păr mai rezistent, mătăsos și ușor de coafat. Pentru o îngrijire completă și un păr radiant, alege Șamponul Byphasse cu Keratină! 💁🌟🌱.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Șamponul Byphasse cu keratină, 520ml, este un produs excelent pentru îngrijirea părului, în special pentru părul deteriorat sau fragil. Keratina este un ingredient esențial pentru refacerea și întărirea fibrelor de păr, lăsându-le mai sănătoase și mai strălucitoare.

Caracteristicile cheie ale șamponului Byphasse cu keratină includ:

💆 Îngrijire intensivă pentru păr: Acest șampon conține keratină, care ajută la repararea și revitalizarea părului deteriorat sau fragil.

💧 Hidratare și strălucire: În plus față de reparare, keratina ajută și la hidratarea părului, lăsându-l strălucitor și mătăsos.

🌿 Potrivit pentru toate tipurile de păr: Acest șampon poate fi utilizat pe toate tipurile de păr, contribuind la menținerea sănătății și frumuseții lor.

🌸 Aromă plăcută: Are o aromă plăcută care face experiența de spălare a părului mai plăcută.

💧 Sticlă mare de 520ml: Sticla mare asigură o utilizare îndelungată a produsului, economisindu-vă timp și bani.

Cu șamponul Byphasse cu keratină, veți putea să vă îngrijiți părul și să-i redați strălucirea și vitalitatea. Acest produs este potrivit pentru utilizare zilnică și vă va ajuta să aveți un păr sănătos și frumos.

Byphasse
5942501729217

Fisa tehnica

Tip produs
Sampon