Pasta de dinti Sensodyne albire dinti sensibili 75 ml
search
  • Pasta de dinti Sensodyne albire dinti sensibili 75 ml

Pasta de dinti Sensodyne albire dinti sensibili 75 ml

32,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Pastă de Dinti Sensodyne Albire Dinti Sensibili 75 ml

Pastă de dinți Sensodyne pentru albirea dinților sensibili îți oferă o soluție delicată și eficientă pentru a obține un zâmbet mai strălucitor fără a compromite sănătatea dinților sensibili.

Caracteristici cheie:

  • Soluție pentru Dinti Sensibili: Formula special dezvoltată pentru dinții sensibili asigură curățarea eficientă și albirea blândă, minimizând senzația de disconfort.
  • Albire Eficientă: Pasta de dinți conține ingrediente menite să reducă petele și să îmbunătățească aspectul dinților, fără a afecta smalțul.
  • Protecție a Dintilor Sensibili: Ajută la protejarea dinților sensibili, reducând senzația de durere la consumul de alimente sau băuturi reci, calde sau dulci.
  • Utilizare Zilnică: Poți folosi pasta de dinți Sensodyne pentru albire în rutina ta zilnică, având grijă de sănătatea și aspectul zâmbetului tău.

Alege Pasta de Dinti Sensodyne Albire Dinti Sensibili 75 ml pentru a obține un zâmbet mai alb și pentru a trata cu grijă dinții sensibili. Această pastă de dinți îți oferă o abordare echilibrată între albirea eficientă și protecția necesară pentru dinții tăi sensibili.

5944477884549

Fisa tehnica

Tip produs
Pasta de dinti