Pasta De Dinti Colgate Cavity Protection, 125Ml
search
  • Pasta De Dinti Colgate Cavity Protection, 125Ml

Pasta De Dinti Colgate Cavity Protection, 125Ml

8,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Colgate Pasta de Dinti 125ml Cavity Protection: Protecție completă împotriva cariilor dentare

Când vine vorba de igiena orală, protejarea dinților împotriva cariilor dentare este esențială. Colgate Pasta de Dinti Cavity Protection, în formatul de 125ml, este soluția perfectă pentru a-ți menține dinții sănătoși și puternici, oferind o protecție completă împotriva cariilor.

  1. Protecție eficientă împotriva cariilor: Formula avansată a pastei de dinți Colgate Cavity Protection conține fluorură, un ingredient esențial în prevenirea cariilor dentare. Aceasta ajută la consolidarea smalțului dentar și formează o barieră protectoare împotriva acidului și bacteriilor care pot provoca carii. Cu Colgate Cavity Protection, poți fi sigur că dinții tăi sunt protejați în fiecare zi.

  2. Curățare eficientă și eliminare a plăcii bacteriene: Pasta de dinți Colgate Cavity Protection nu doar protejează împotriva cariilor, ci oferă și o curățare eficientă și elimină placa bacteriană. Textura sa cremoasă și sistemul de curățare avansat ajută la îndepărtarea eficientă a resturilor alimentare și a bacteriilor, păstrându-ți dinții și gingiile sănătoase.

  3. Respirație proaspătă și protecție împotriva mirosului neplăcut: Colgate Cavity Protection oferă o respirație proaspătă și o protecție împotriva mirosului neplăcut al gurii. Pasta de dinți conține ingrediente active care combat bacteriile care cauzează mirosul neplăcut al gurii, lăsându-ți respirația proaspătă și plăcută pe tot parcursul zilei.

  4. Efect de albire delicată: În plus față de protecția împotriva cariilor, Colgate Cavity Protection oferă și un efect de albire delicată a dinților. Formula sa ajută la îndepărtarea petelor și a decolorărilor minore, redând dinților tăi un aspect mai luminos și mai strălucitor.

  5. Recomandat de specialiști: Colgate este un brand de încredere și este recomandat de către specialiști în domeniul igienei orale. Pasta de dinți Cavity Protection este dezvoltată cu atenție și testată clinic, asigurându-ți că primești un produs de calitate, care își îndeplinește promisiunile în privința protecției dentare.

Concluzie: Colgate Pasta de Dinti 125ml Cavity Protection este alegerea perfectă pentru a-ți proteja dinții împotriva cariilor dentare și a menține o igienă orală optimă. Cu o formulă avansată, oferă protecție completă împotriva cariilor, curățare eficientă și respirație proaspătă. Alege Colgate Cavity Protection și bucură-te de un zâmbet sănătos și strălucitor!

5940787651499

Fisa tehnica

Tip produs
Pasta de dinti
Comentarii (0)