essence HEART CORE fruity lip balm 03
search
  • essence HEART CORE fruity lip balm 03

essence HEART CORE fruity lip balm 03

9,00 lei
Cu TVA 2 zile

💖💋🍒Essence HEART CORE Fruity Lip Balm 03 este un balsam de buze delicios cu o aromă tentantă de cireșe, conceput pentru a-ți hrăni și hidrata buzele în timp ce le oferi un aspect plin de prospețime și strălucire.🌸💄

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristicile cheie ale Essence HEART CORE Fruity Lip Balm 03 includ:

🍒 Aromă delicioasă de cireșe: Cu o aromă dulce și îmbietoare de cireșe, acest balsam de buze va transforma rutina ta de îngrijire într-o experiență plăcută și revigorantă, fiecare aplicare fiind un moment de răsfăț pentru simțurile tale.

💋 Hidratare intensă: Formula sa bogată în ingrediente emoliente și hidratante hrănește și hidratează buzele în profunzime, asigurându-te că sunt întotdeauna moi și catifelate. Protejează împotriva uscăciunii și a condițiilor nefavorabile, menținându-ți buzele sănătoase și suple.

💖 Strălucire subtilă: Balsamul de buze oferă o strălucire naturală și subtilă, evidențiind frumusețea și conturul buzelor tale. Vei obține un aspect proaspăt și plin de viață, perfect pentru fiecare zi.

🌟 Textură ușoară și non-lipicioasă: Textura sa lejeră și non-lipicioasă se aplică fără efort și se absoarbe rapid în piele, oferindu-ți un confort imediat și o senzație plăcută pe buze.

🌸 Ambalaj adorabil: Balsamul de buze este prezentat într-un ambalaj adorabil în formă de inimă, perfect pentru a fi purtat în geantă și pentru a fi utilizat în mișcare, oriunde ai nevoie de o hidratare rapidă și plăcută a buzelor.

Indiferent dacă îți dorești o aromă delicioasă, o hidratare intensă sau un aspect strălucitor, Essence HEART CORE Fruity Lip Balm 03 este alegerea ideală pentru a-ți răsfăța buzele și a le îngriji într-un mod dulce și plăcut! 🌸💄💋

essence
5942627258486