Gel Dus Keff Fluffy Marshmellow Ice Cream 500Ml
search
  • Gel Dus Keff Fluffy Marshmellow Ice Cream 500Ml

Gel Dus Keff Fluffy Marshmellow Ice Cream 500Ml

18,99 lei
Cu TVA 2 zile

Gel de Duș Keff Marshmallow, 500ml 🛁🍥: Pătrundeți într-o lume de lux și îngrijire cu gelul de duș Keff cu aroma irezistibilă de marshmallow. O formula bogată ce se transformă într-o spumă catifelată, curățând și hidratând pielea. Parfumul dulce și reconfortant al marshmallow-ului vă va învălui corpul, oferind o experiență spa chiar în confortul propriei băi. Fiecare duș devine o evadare senzorială, lăsând pielea moale, parfumată și revigorată. Redescoperă plăcerea unui duș cu Keff Marshmallow! #DușDulce #MomentMarshmallow 🍥💦.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Gelul de duș Keff Marshmallow de 500 ml este un produs de îngrijire personală cu o aromă dulce și plăcută, care poate transforma experiența dvs. de baie într-un moment relaxant și revigorant. Acest tip de gel de duș este conceput pentru a curăța și a hidrata pielea, lăsând-o catifelată și parfumată.

Caracteristicile cheie ale gelului de duș Keff Marshmallow includ:

🍬 Aromă dulce: Acest gel de duș are o aromă dulce asemănătoare cu bomboanele marshmallow, ceea ce poate adăuga un element de plăcere în timpul băii.

🚿 Curățare eficientă: Gelul de duș ajută la îndepărtarea impurităților de pe piele și la menținerea acesteia curată și proaspătă.

💧 Hidratare: Unele geluri de duș pot include ingrediente hidratante pentru a menține pielea bine hidratată.

🧖‍♀️ Experiență relaxantă: Aromaterapia cu ajutorul gelului de duș poate contribui la o senzație de relaxare și răsfăț în timpul băii.

Pentru a utiliza gelul de duș Keff Marshmallow, pur și simplu aplicați o cantitate adecvată pe o cârpă sau un burete umed și spumați bine. Apoi, utilizați spuma pentru a curăța pielea, iar la final clătiți cu apă. Acest gel de duș poate face experiența băii mai plăcută și poate lăsa o senzație de prospețime și catifelare pe piele.

KEFF
5944693369790

Fisa tehnica

Tip produs
Gel de dus