Gel de dus Vidal piele sensibila 500 ml
search
  • Gel de dus Vidal piele sensibila 500 ml

Gel de dus Vidal piele sensibila 500 ml

13,99 lei
Cu TVA 2 zile

Alege Gelul de Duș Vidal pentru Piele Sensibilă 500ml pentru a-ți păstra pielea curată, hidratată și sănătoasă, fără a o irita sau a provoca disconfort. Transformă ritualul de igienă într-o experiență plăcută și confortabilă pentru pielea ta sensibilă.Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Gel de Duș Vidal pentru Piele Sensibilă 500ml

Îngrijește-ți pielea sensibilă cu blândețe și grijă folosind gelul de duș Vidal special creat pentru nevoile tale. Formula sa delicată și hipoalergenică îți oferă o experiență de duș plăcută, fără să irite sau să usuce pielea.

Caracteristici cheie:

  • Blândețe pentru Pielea Sensibilă: Gelul de duș Vidal pentru piele sensibilă curăță delicat și respectă echilibrul natural al pielii tale sensibile.
  • Hidratare și Îngrijire: Formula sa îmbogățită cu ingrediente hidratante contribuie la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii.
  • Fără Parfumuri Agresive: Pentru a evita eventualele reacții alergice, gelul de duș Vidal pentru piele sensibilă este fără parfumuri agresive.
  • Recomandat pentru Ziua Zilnică: Poți folosi acest gel de duș în fiecare zi pentru o curățare blândă și o îngrijire delicată.

Alege Gelul de Duș Vidal pentru Piele Sensibilă 500ml pentru a-ți păstra pielea curată, hidratată și sănătoasă, fără a o irita sau a provoca disconfort. Transformă ritualul de igienă într-o experiență plăcută și confortabilă pentru pielea ta sensibilă.

5940458934982

Fisa tehnica

Tip produs
Gel de dus
Comentarii (0)