Gel de dus crema Tesori d’Oriente Royal Oud dello Yemen 500 ml
search
  • Gel de dus crema Tesori d’Oriente Royal Oud dello Yemen 500 ml

Gel de dus crema Tesori d’Oriente Royal Oud dello Yemen 500 ml

24,99 lei
Cu TVA 2 zile

Gel de dus crema Tesori d’Oriente Royal Oud dello Yemen, 500 ml 🌿: Pătrunde în universul mistic al Orientului cu acest gel de duș opulent inspirat de esența prețioasă a lemnului de Oud. Acest gel de duș, cu o textură cremoasă și bogată, curăță pielea delicat, oferind o hidratare profundă și un parfum captivant. Lemnul de Oud, cunoscut drept "aurul lichid" al Orientului, oferă o notă unică, profundă și senzuală. Fiecare spălare transformă momentul de răsfăț într-o călătorie în inima Yemenului, descoperind tainele și splendoarea orientală. 🌍🕌 #OudMistic #CălătorieOrientală #RăsfățDeLuxe.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Gelul de duș cremă Tesori d'Oriente Royal Oud dello Yemen de 500 ml este un produs de îngrijire personală de lux, cu o aromă bogată și sofisticată de oud din Yemen. Acest gel de duș este creat pentru a vă oferi o experiență de duș rafinată și parfumată, inspirată de tradițiile orientale.

Caracteristicile cheie ale gelului de duș cremă Tesori d'Oriente Royal Oud dello Yemen includ:

🚿 Aromă de oud din Yemen: Acest gel de duș are o aromă de oud exotică, profundă și sofisticată, care poate transforma procesul de duș într-o experiență luxuriantă și parfumată.

💧 Textură cremoasă: Textura cremoasă a gelului de duș este delicată pe piele și poate ajuta la hidratarea acesteia în timpul dușului.

🌸 Curățare eficientă: Gelul de duș curăță pielea în profunzime, îndepărtând impuritățile și lăsând-o catifelată și proaspătă.

🌿 Ingrediente de îngrijire: Unele geluri de duș pot conține ingrediente specifice pentru a menține pielea bine îngrijită și hidratată.

Acest gel de duș cremă Tesori d'Oriente Royal Oud dello Yemen vă poate oferi o experiență de duș luxuriantă și parfumată, inspirată de aromele orientale. Utilizarea sa este simplă: aplicați gelul pe pielea udă, faceți spumă și clătiți bine pentru a vă bucura de beneficiile sale.

5940140947924

Fisa tehnica

Tip produs
Gel de dus