Detergent de vase Svelto gel activ cu lamaie verde 930 ml
search
  • Detergent de vase Svelto gel activ cu lamaie verde 930 ml

Detergent de vase Svelto gel activ cu lamaie verde 930 ml

14,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Detergent de Vase Svelto Gel Activ cu Lamaie Verde - 930 ml

Descoperă eficiența și prospețimea Detergentului de Vase Svelto Gel Activ cu Aroma de Lamaie Verde. Formula sa avansată îți va ajuta să obții vase strălucitoare și curate, fără eforturi suplimentare.

Caracteristici cheie:

  • Putere de Curățare Avansată: Formula cu gel activ înlătură cu ușurință grăsimea, murdăria și resturile alimentare, asigurând vasele tale o curățare impecabilă.
  • Aromă Revigorantă: Aroma proaspătă de lamaie verde aduce o notă de prospețime în bucătărie, lăsând vasele parfumate și senzația de curățenie în aer.
  • Economie și Eficiență: Datorită concentrării sale, acest detergent se dovedește a fi economic și eficient, asigurând numeroase cicluri de spălare.
  • Ușurință în Folosire: Designul practic al flaconului și a capacului dozator facilitează utilizarea, fără risipă de produs.

Alege Detergentul de Vase Svelto Gel Activ cu Lamaie Verde pentru o bucătărie strălucitoare și pentru a reduce timpul petrecut în fața chiuvetei de spălat vase. Lasă-te învăluit de aroma proaspătă și bucură-te de rezultatele impresionante ale acestui detergent avansat.

5941479532867

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent vase
Comentarii (0)