Amoniac Luminia Ultra Forte, curătare tesături si tapiterii, 750 ml
search
  • Amoniac Luminia Ultra Forte, curătare tesături si tapiterii, 750 ml

Amoniac Luminia Ultra Forte, curătare tesături si tapiterii, 750 ml

16,99 lei
Cu TVA 2 zile

Cu Amoniac Lumina Ultra Forte, curățarea țesăturilor și a tapiteriilor nu a fost niciodată atât de eficientă. 🛋️👗 Disponibil într-un recipient practic de 750 ml, acest produs are o formulă concentrată ce vizează petele dificile și mirosurile persistente. ⚗️💥

Recomandat pentru o gamă largă de materiale, de la perdele și covoare până la mobilier tapițat, acest amoniac de înaltă performanță este rapid și eficient. 🌟👌 Se poate dilua cu apă pentru curățarea zilnică sau se poate folosi nediluat pentru petele mai încăpățânate.

Mod de utilizare: Testați întotdeauna o zonă ascunsă înainte de a aplica produsul pe întreaga suprafață. Pentru petele dificile, aplicați nediluat și lăsați să acționeze câteva minute înainte de a freca și clăti. ⚠️🧽

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Amoniacul Luminia Ultra Forte de 750 ml este un produs de curățare puternic și versatil, utilizat pentru curățarea diferitelor suprafețe, inclusiv pentru curățarea țesăturilor și tapiseriilor. Amoniacul este cunoscut pentru proprietățile sale de curățare eficiente, dar trebuie utilizat cu precauție și în conformitate cu instrucțiunile de pe etichetă.

Caracteristicile cheie ale amoniacului Luminia Ultra Forte includ:

🧼 Curățare puternică: Amoniacul este eficient în îndepărtarea petelor, grăsimii și murdăriei de pe diferite tipuri de suprafețe, inclusiv țesături.

🪣 Flacon de 750 ml: Ambalajul conține o cantitate suficientă de amoniac pentru a fi utilizat în diverse situații de curățenie.

🏡 Utilizare versatilă: Poate fi folosit pentru curățarea țesăturilor, tapiseriilor și altor suprafețe din locuință.

Este important să utilizați amoniacul cu precauție și să urmați instrucțiunile de pe etichetă pentru a vă asigura că îl utilizați în siguranță și eficient. Amoniacul poate fi un instrument util pentru curățarea țesăturilor și a altor suprafețe din casă.

Luminia
5949922857116

Fisa tehnica

Tip produs
Amoniac
Curatare canapea
Comentarii (0)