Detergent Pulbere Clasic Dixan 4.26 Kg - 84 Spalari
search
  • Detergent Pulbere Clasic Dixan 4.26 Kg - 84 Spalari

Detergent Pulbere Clasic Dixan 4.26 Kg - 84 Spalari

122,99 lei
Cu TVA 2 zile

Descoperă eficacitatea și calitatea superioară a detergentului cu pulbere Dixan Clasic. Cu o formulă puternică, acest detergent îndepărtează petele și murdăria, lăsând hainele tale curate și proaspete după fiecare spălare. O cutie de 4.26 kg îți asigură suficient detergent pentru 84 de spălări, oferindu-ți un raport excelent între calitate și cantitate.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristici cheie:

  • Putere de Curățare Eficientă: Detergentul Dixan Clasic îndepărtează petele dificile și murdăria, asigurând rezultate remarcabile de fiecare dată.
  • Protecție a Culorilor: Formula sa specială protejează culorile hainelor tale, menținându-le vibrante și strălucitoare.
  • Număr Generos de Spălări: O cutie de 4.26 kg îți oferă posibilitatea de a realiza 84 de spălări, ceea ce înseamnă eficiență și economie.
  • Dozare Ușoară: Forma sa de pulbere permite dozarea precisă pentru fiecare ciclu de spălare.

Alege Detergentul Pulbere Clasic Dixan 4.26 kg - 84 spălări pentru a te bucura de haine curate, proaspete și impecabile în fiecare zi. Cu performanța sa de încredere, acest detergent va transforma spălarea hainelor într-o experiență simplă și eficientă.

5941883458128

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent pudra