Deodorant Lichid Borotalco Zero Sali Deo Vapo 75 ml
search
  • Deodorant Lichid Borotalco Zero Sali Deo Vapo 75 ml

Deodorant Lichid Borotalco Zero Sali Deo Vapo 75 ml

25,99 lei
Cu TVA 2 zile

Descoperă o nouă dimensiune a prospețimii cu Deodorantul Lichid Borotalco Zero Sali Deo Vapo 75 ml! Acest produs inovator redefinește standardele igienei personale, oferindu-ți o experiență fără precedent în eliminarea neplăcerilor cauzate de transpirație.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Cu formula sa avansată și unică, Deodorantul Lichid Borotalco Zero Sali Deo te cucerește cu eficacitatea sa excepțională în a ține sub control transpirația și mirosurile neplăcute pe durata întregii zile. Fie că ești la birou, într-o ședință importantă sau la o întâlnire cu prietenii, poți avea încredere deplină în acest deodorant.

Textura sa lejeră și ușor de aplicat se transformă într-o senzație răcoritoare ce îmbrățișează delicat pielea ta. Aroma subtilă și revigorantă te învăluie discret, conferindu-ți încredere și confort pe tot parcursul zilei. De asemenea, formula sa delicată este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Cu Deodorantul Lichid Borotalco Zero Sali Deo Vapo 75 ml, nu doar te simți bine în propria piele, dar te bucuri și de un plus de rafinament și stil. Experimentează noul standard în igiena personală și lasă-te sedus(ă) de prospețimea durabilă pe care acest produs o aduce în viața ta. Transformă fiecare zi într-o oază de confort și încredere cu ajutorul acestui deodorant inovator!

5949807060174

Fisa tehnica

Tip produs
Deodorant dama