Deodorant Rexona Invisible Power Refresh 150ml
search
  • Deodorant Rexona Invisible Power Refresh 150ml

Deodorant Rexona Invisible Power Refresh 150ml

14,99 lei
Cu TVA 2 zile

🌿💨 Descoperă prospețimea și protecția de lungă durată cu deodorantul Rexona Invisible Power Refresh în ambalajul de 150ml! Conceput pentru a ține sub control transpirația și mirosurile neplăcute, acest deodorant oferă o senzație de confort și încredere pe tot parcursul zilei. 💪🌸

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

✨ Beneficiile produsului:

  • 🌸 Protecție împotriva transpirației: Formula sa puternică asigură o protecție eficientă împotriva transpirației excesive, menținându-te uscat și confortabil.
  • 💨 Protecție împotriva mirosurilor neplăcute: Deodorantul Rexona Invisible Power Refresh împiedică apariția mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de prospețime de lungă durată.
  • 💪 Tehnologie anti-mărci albe și galbene: Formula sa avansată ajută la prevenirea apariției petelor albe și galbene pe haine, astfel încât să te poți bucura de o apariție impecabilă în fiecare zi.
  • 🌿 Formula delicată: Deodorantul este potrivit pentru toate tipurile de piele și este testat dermatologic, fiind blând cu pielea sensibilă.

Transformă rutina ta de igienă personală cu deodorantul Rexona Invisible Power Refresh și bucură-te de o senzație de prospețime și încredere pe tot parcursul zilei! 🌿💨🌸

Rexona
5943494819909

Fisa tehnica

Tip produs
Deodorant dama