Degresant Chante Clair Lamaie 5 Litri
search
  • Degresant Chante Clair Lamaie 5 Litri

Degresant Chante Clair Lamaie 5 Litri

80,99 lei
Cu TVA 2 zile

Degresant Chante Clair Lamaie, 5 litri ­čŹőÔťĘ: Cur─â╚Ťenie profund─â cu puterea revigorant─â a l─âm├óii! Acest degresant de la Chante Clair este alegerea ideal─â pentru eliminarea gr─âsimilor ╚Öi a murd─âriei persistente de pe diverse suprafe╚Ťe. Cu o formul─â concentrat─â ╚Öi o capacitate generoas─â de 5 litri, acest produs ofer─â solu╚Ťia perfect─â pentru cur─â╚Ťenia de lung─â durat─â. Parfumul de l─âm├óie las─â ├«n urma sa o prospe╚Ťime inconfundabil─â, transform├ónd momentele de cur─â╚Ťenie ├«ntr-o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi revigorant─â. Fie c─â ai de cur─â╚Ťat buc─ât─âria, baia sau alte spa╚Ťii, Chante Clair este aliatul t─âu de ├«ncredere. #PutereaL─âm├óii #Cur─â╚ŤenieStr─âlucitoare ­čŹőÔťĘ.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Degresantul Chante Clair cu arom─â de l─âm├óie ├«ntr-un recipient de 5 litri este un produs specializat pentru cur─â╚Ťarea ╚Öi degresarea eficient─â a diferitelor suprafe╚Ťe, inclusiv buc─ât─âria ╚Öi alte zone cu gr─âsimi ╚Öi murd─ârie dificil─â. Aroma de l─âm├óie poate aduce o not─â proasp─ât─â ╚Öi pl─âcut─â ├«n timpul procesului de cur─â╚Ťare.

Caracteristicile cheie ale degresantului Chante Clair cu aromă de lămâie includ:

­čŹő Arom─â proasp─ât─â: Aroma de l─âm├óie poate face procesul de cur─â╚Ťare mai pl─âcut ╚Öi poate l─âsa o senza╚Ťie de prospe╚Ťime ├«n ├«nc─âpere.

­čž╝ Cur─â╚Ťare puternic─â: Acest degresant este conceput pentru a ├«ndep─ârta eficient gr─âsimea, uleiurile ╚Öi murd─âria de pe diferite suprafe╚Ťe.

­čî┐ Utilizare versatil─â: Pute╚Ťi utiliza acest degresant pe diferite suprafe╚Ťe din buc─ât─ârie, cum ar fi blatul, plita, cuptorul, ╚Öi altele.

­čĺž Economie de bani ╚Öi volum mare: Un recipient de 5 litri poate fi o op╚Ťiune economic─â ╚Öi asigur─â o rezerv─â suficient─â pentru mai multe sesiuni de cur─â╚Ťare.

Pentru a utiliza degresantul Chante Clair cu arom─â de l─âm├óie, aplica╚Ťi-l pe suprafa╚Ťa care trebuie cur─â╚Ťat─â, l─âsa╚Ťi-l s─â ac╚Ťioneze conform instruc╚Ťiunilor ╚Öi apoi ╚Öterge╚Ťi sau cl─âti╚Ťi pentru a ob╚Ťine rezultate optime. Asigura╚Ťi-v─â c─â citi╚Ťi ╚Öi urma╚Ťi instruc╚Ťiunile de pe etichet─â pentru utilizare corect─â ╚Öi sigur─â. Acest degresant poate fi un instrument valoros ├«n lupta ├«mpotriva gr─âsimilor ╚Öi a murd─âriei ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n alte zone ale casei.

5946994243809

Fisa tehnica

Tip produs
Degresant
Comentarii (0)