Chanteclair Degresant Universal, Lamaie 600 ml
search
  • Chanteclair Degresant Universal, Lamaie 600 ml

Chanteclair Degresant Universal, Lamaie 600 ml

16,99 lei
Cu TVA 2 zile

Degresantul universal Chante Clair cu aromă de lămâie de 600 ml este un produs de curățare versatil, potrivit pentru îndepărtarea grăsimilor și a murdăriei de pe o varietate de suprafețe. Acest degresant poate fi folosit în diferite împrejurări de curățare în gospodărie sau la birou.

Caracteristicile cheie ale degresantului universal Chante Clair cu aromă de lămâie includ:

🍋 Aromă proaspătă de lămâie: Degresantul are o aromă plăcută de lămâie, care poate crea o atmosferă proaspătă în timpul curățării.

🪣 Flacon de 600 ml: Ambalajul conține o cantitate suficientă de degresant pentru a vă ajuta să curățați mai multe suprafețe.

🏡 Utilizare versatilă: Puteți utiliza acest degresant pe suprafețe din bucătărie, baie, living sau în oricare altă încăpere în care este necesară curățarea.

🧽 Îndepărtarea eficientă a grăsimilor: Este conceput pentru a curăța eficient suprafețele murdare sau grase, lăsându-le curate și strălucitoare.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Degresant Universal Chante Clair Lamaie 600 ml 🍋✨

Îmbogățit cu puterea naturală a lămâii, degresantul Chante Clair este soluția definitivă pentru înlăturarea murdăriei și a grăsimii de pe numeroase suprafețe din casa ta. Capacitatea de 600 ml asigură o durată îndelungată de utilizare, permițându-ți să te bucuri de o curățenie impecabilă pentru o perioadă mai lungă.

Caracteristici principale:

  1. Putere de curățare intensă: Formula sa avansată dizolvă grăsimea și murdăria, lăsând suprafețele strălucitoare și fără urme.
  2. Aromă de lămâie: Proaspăt și revitalizant, parfumul de lămâie lasă un miros plăcut și răcoritor în întreaga casă.
  3. Versatilitate: Ideal pentru bucătării, băi, podele și multe alte suprafețe. Poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior.
  4. Sigur pentru mediul înconjurător: Formula sa este biodegradabilă și respectuoasă cu planeta.

5944098969717

Fisa tehnica

Tip produs
Degresant
Comentarii (0)