• Stoc-epuizat
Solutie Antibacteriana CIF Shine - 750ml
search
  • Solutie Antibacteriana CIF Shine - 750ml

Solutie Antibacteriana CIF Shine - 750ml

13,99 lei
Cu TVA
Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Curăță și Dezinfectează Baia ta cu Solutia CIF Shine Antibacterian - 750ml

Asigură-ți o baie strălucitoare și protejată de bacterii cu Soluția CIF Shine Antibacterian. Această soluție specială pentru baie nu doar curăță eficient, ci și oferă o protecție antibacteriană pentru un mediu mai sănătos și igienic.

Caracteristici esențiale:

  • Curățare Puternică: Formula puternică a soluției CIF Shine îndepărtează eficient murdăria și depunerile, lăsând suprafețele din baie curate și strălucitoare.
  • Protecție Antibacteriană: Solutia antibacteriană ajută la eliminarea germenilor și bacteriilor, asigurând un mediu igienic în baie.
  • Strălucire Durabilă: Soluția CIF Shine nu doar curăță, ci și conferă un strat protector care menține strălucirea suprafețelor pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Ușor de Utilizat: Aplică soluția pe suprafața dorită, lasă să acționeze pentru câteva momente, apoi șterge cu un burete sau o cârpă umedă.

Indiferent dacă este vorba despre cada, chiuveta, gresia sau alte suprafețe din baie, Soluția CIF Shine Antibacterian 750ml este partenerul tău pentru o curățenie eficientă și protecție împotriva bacteriilor.

Adaugă Soluția CIF Shine Antibacterian 750ml în arsenalul tău de curățenie și bucură-te de o baie strălucitoare și igienică. Protejează-ți familia și asigură-te că fiecare suprafață este curată și protejată împotriva germenilor.

5945070222455

Fisa tehnica

Tip produs
Dezinfectant