essence LONG-LASTING eye pencil 09
search
  • essence LONG-LASTING eye pencil 09

essence LONG-LASTING eye pencil 09

8,00 lei
Cu TVA 2 zile

👁️💫✏️Creionul de ochi de lungă durată Essence în nuanța 09 este un accesoriu esențial în trusa ta de machiaj pentru a-ți accentua și evidenția ochii într-un mod subtil și elegant.🌿

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristicile cheie ale acestui creion includ:

✏️ Precizie și control: Cu o textură moale și cremoasă, creionul glisează ușor pe piele, permițându-ți să creezi linii precise și definite cu precizie.

💫 Longevitate maximă: Formula sa rezistentă la transfer și estompare asigură că linia de ochi rămâne intactă pe tot parcursul zilei, fără a fi nevoie de retușuri frecvente.

👁️ Nuanță subtilă: Nuanța sa discretă și elegantă adaugă o notă subtilă de culoare ochilor tăi, conferindu-le un aspect împrospătat și luminos.

🌟 Versatilitate: Creionul poate fi utilizat atât pentru a defini linia genelor superioare și inferioare, cât și pentru a crea efecte de machiaj variate, adaptate stilului tău personal.

🌿 Confortabil pentru ochi: Formula sa delicată este potrivită chiar și pentru ochii sensibili sau purtătorii de lentile de contact.

👜 Ușor de utilizat: Ambalajul său compact și practic îl face ideal pentru a fi transportat în geanta de machiaj sau pentru retușuri rapide în timpul zilei.

Indiferent dacă îți dorești un aspect natural pentru ziua de zi sau unul mai sofisticat pentru ocazii speciale, creionul de ochi de lungă durată Essence în nuanța 09 îți oferă posibilitatea de a-ți evidenția ochii într-un mod discret și rafinat. ✏️💫👁️

essence
5945359480125