Verighete


Ultimele articole

rochie de mireasa Inele de logodna pentru anul 2017

Cererea in casatorie este un moment special, atat pentru el cat si pentru ea. Fie ca iti doresti alegerea modelului perfect pentru a-ti cere iubita de sotie, ori ai primit deja un inel si vrei sa il schimbi, noi vom incerca sa va ajutam cu cateva sugestii perfecte.

[...]

rochie de mireasa Verighete elegante Sylvie Collection

In perioada de pregatire a nuntii, ne gandim cu totii la rochia de mireasa, costumul mirelui, locatia, decorurile si meniul nuntii. Dintre toate acestea insa, poate cele mai importante simboluri sunt verighetele, pe care le vom purta de-acum incolo in fiecare zi.

[...]

rochie de mireasa Inele de logodna pentru anul 2015

Te pregatesti pentru a-i cere mana iubitei tale? Ati luat deja decizia de a va casatori si aveti nevoie de un inel de logodna care sa devina instant cel mai important insemn al iubirii care va leaga?

[...]

rochie de mireasa Modele unice de inele de logodna Alexis Russell

In cazul in care vrei ceva cu adevarat deosebit, o nunta care sa iasa din toate punctele de vedere din tipare, poti incepe acest lucru cu inelul de logodna. Cum? Ei bine, alegand un model unic si cat se poate de neobisnuit din colectia designerului Alexis Russell.

[...]


Articole recente

rochie de mireasa Inele de logodna si verighete 25Karats

Alegerea inelului de logodna perfect si a verighetelor sunt doua dintre cele mai importante decizii pe care tinerii care urmeaza sa se casatoreasca sunt nevoiti sa le ia.

[...]

rochie de mireasa Inele de logodna unice din colectia Demarco

Inele de logodna superbe, unice, alese cu grija pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Galerie cu inele de logodna din colectia Demarco

[...]

rochie de mireasa Inele de logodna unice din colectia Natalie K.

Inelul de logodna, este un simbol unic, un simbol al iubirii si al uniunii, al promisiunilor pe care doi tineri indragostiti, viitori sot si sotie, si le fac pentru tot restul vietii lor. Inele de logodna unice din colectia Natalie K.

[...]

rochie de mireasa Inele de logodna cu pietre pretioase colorate

Oricat de special ar fi momentul cererii in casatorie, oricat de romantica ar fi locatia sau metoda aleasa de barbat, punctul culminant este reprezentat de oferirea inelului de logodna. Inel care nu poate fi altfel decat unic, deosebit, adevarata intruchipare a iubirii pe care cei doi logodnici o au unul fata de celalalt.

[...]

rochie de mireasa Inele de logodna vintage

Daca tot am discutat in nenumarate randuri despre metode de a face cererea in casatorie, azi vom arunca o scurta privire asupra celor mai noi modele de inele de logodna vintage.

[...]

rochie de mireasa Ghidul alegerii inelului de logodna perfect

Inelul de logodna este foarte important. De aceea atunci cand il alegem, trebuie sa fim pregatiti ca la carte pentru a ne asigura ca raspunsul pe care il primim este numai si numai DA.

[...]

Nu rata articolele

| 1 | 2 |

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro