Torturile de nunta ale anului 2016

 


     Pregatirea unei nunti e prilej de mare bucurie dar si mult stres pentru cei doi tineri care urmeaza sa isi uneasca destinele. Sunt o multime de lucruri care trebuiesc puse la punct si niciun detaliu nu poate fi numit nesemnificativ. Fiecare amanunt e important atunci cand iti doresti o nunta perfecta prin urmare, trebuie sa te ingrijesti de toate la fel cum faci si cu rochia de mireasa.


     Importanta e locatia, anotimpul si evident data nuntii, deocratiunile, meniurile, hainele si accesoriile. O seara perfecta cu o masa de neuitat se poate incheia insa culminant, cu un tort pe masura. Si, pentru ca creatiile gastronomice nu ies din moda niciodata, ai libertate totala sa iti alegi ce tort iti doresti cu o singura conditie: sa se potriveasca din punct de vedere coloristic si decorativ in peisajul nuntii tale.


     Odata ce ai stabilit locatia nuntii si tematica acesteia, poti sa incepi cautarile si pentru tortul cu care vei incununa masa pe care o vei oferi celor invitati sa va fie partasi la nunta. Sunt mii de modele insa din care sa alegi si maestrii cofetari se intrec sa ofere noi si noi creatii minunate cu fiecare an care trece. Prin urmare, iti va fi destul de greu sa alegi un singur model din atat de multe alte modele pe care le vei gasi pe piata.


     Tocmai aici vom interveni noi, ajutandu-te s afaci alegerea finala. Si, pentru ca vrem sa te ajutam sa scapi putin de stresul inerent acestei perioade, am pregtit pentru tine o mica compilatie care sa cuprinda cele mai frumoase torturi de nunta ale anului 2015.


     Galerie cu torturile de nunta ale anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015


torturile anului 2015  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro