Torturi pictate manual

 


     In perioada de pregatire a nuntii, probabil ca ultimul lucru la care te gandesti este tortul. Sigur, sunt si persoane care stiu din start ce anume isi doresc dar acestea sunt putine. Acest articol se adreseaza celor care inca nu au ales si care in acelasi timp au nevoie de putina inspiratie pentru a face alegerea cea mai buna.

 

     In cazul in care vrei ca nunta ta sa aiba un aer modernist, in conditiile in care te-ai gandit deja la toate aspectele importante cu exceptia tortului, noi iti vom propune si de aceasta data ceva inedit si cat se poate de interesant, cel putin din punct de vedere estetic: tortul pictat manual. Sigur, il pot alege si cei care deja s-au decis asupra meniului si deserturilor, cerand cofetarului sa faca cateva mici modificari in comanda initiala.

 

     Cei care iubesc pictura si arta moderna, vor fi incantati de aceasta colectie superba de torturi nemaipomenite, create cu maiestrie si pictate manual. Ii poti cere cofetarului sa il decoreze sau poti participa chiar tu la decorarea acestuia daca simti ca esti capabila de acest lucru. Cu siguranta iti vei uimi invitatii si mai mult ca sigur, te vei asigura ca nu vor uita nunta ta niciodata.

 

     In plus, aceste torturi pot fi privite si ca decoruri in sine si pot fi admirate si dupa ani si ani de zile in paginile albumului de nunta sau pe filmul nuntii. Alege impreuna cu noi tortul favorit si asigura-te ca nunta ta va fi cu adevarat de neuitat!

 

     Galerie de torturi nunta pictate manual

 


torturi nunta pictate manual


torturi nunta pictate manual


torturi nunta pictate manual


torturi nunta pictate manual


torturi nunta pictate manual


torturi nunta pictate manual


torturi nunta pictate manual


torturi nunta pictate manual  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro