Torturi de nunta cu motive dantelate

 


     Pentru a putea fii sigura ca ai organizat o nunta ca la carte, o nunta eleganta si clasica de care iti vei aminti cu drag atat tu cat si invitatii tai, trebuie sa gandesti in detaliu fiecare amanunt. Nimic nu trebuie considerat lipsit de importanta si de aceea, toate aspectele trebuie puse la punct cu cea mai mare atentie.

 

     Sigur, vei incepe cu rochia de mireasa dar odata ce ai gasit-o, nu trebuie sa te opresti rasufland usurata ca in sfarsit ai terminat. Nu, nu ai terminat, mai ai multe lucruri de pus la punct. Cel mai bine este sa iti faci o lista cu toate aceste lucruri pe care sa iti notezi tot ceea ce trebuie facut si sa iti organizezi astfel timpul pentru a te putea asigura ca va fi suficient.

 

     Chiar daca pare un amannunt lipsit de importanta, tortul nuntii este una dintre piesele centrale, care serveste atat ca desert cat si ca decoratiune importanta din cadrul mesei de nunta. Momentul taierii tortului este si el unul de importanta majora, aspectul acestuia fiind de multe ori mai important decat gustul in sine. Sunt o multime de modele din care poti alege, o multime de gusturi si culori, predominand evident culorile metalice si nuantele deschise. Daca pe de alta parte iti doresti ceva cu adevarat desoebit, poti incerca unul dintre torturile de nunta prezentate mai jos, torturi care scot in evidenta in primul rand motivele inspirate din dantela rochiilor de mireasa.

 

     Prin urmare, daca iti doresti o nunta cu un aer mai clasic si ai ales so o rochie superba dantelata, iti propunem sa faci la fel si in ceea ce priveste tortul. Sigur, si un tort de ciocolata poate fi superb la o nunta dar, daca iti doresti ceva cu adevarat glamouros, iti propunem cu aceasta ocazie tortul dantelat.

Rasfoieste galeria de mai jos si alege-ti tortul preferat sau elemente preferate pe care sa le ceri ulterior cofetarului. Totul depinde de tine, si de felul in care iti imaginezi tu nunta perfecta. Succes!

 

     Galerie de torturi de nuta dantelate

 


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela


torturi dantela  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro