Pe cine poti scoate din lista de invitati?

 


     Nunta este poate cel mai important eveniment din viata ta si de aceea iti doresti ca totul sa fie perfect. In aceeasi masura insa, iti doresti si ca la acest eveniment, sa ia parte cat mai multa lume. Ai probabil si o multime de obligatii prin urmare, vei avea de furca cu lista de invitati.


     Pe de alta parte, fiecare invitat inseamna automat si o cheltuiala in plus, iar daca locatia ta de vis are un numar limitat de locuri, mai multi invitati decat locurile disponibile, ar insemna automat si schimbarea locatiei, lucru care cu cateva saptamani inainte de nunta, poate chiar cu cateva luni, devine absolut imposibil. Cu totii stim ca locatiile bune sunt greu de gasit si, atunci cand le gasesti, imposibil de schimbat pentru ca toata aceasta schimbare ar muta poate ziua nuntii cu cateva luni, poate chiar ani.


     De aceea, trebuie sa iti alegi invitatii cu grija si mai ales, constienta ca nu poti invita mai multi oameni decat ai la dispozitie locuri pentru ei. Pe cine insa sa lasi pe dinafara? Ei bine, iata cateva exemple:


lista de invitati de la nunta     Unele cunostinte care nu iti sunt apropiate


Probabil ca ai fost invitata pana acum la cateva nunti. Sunt cunostinte de-ale tale sau de-ale partenerului tau, nu foarte apropiate. Daca ai fost la nunta unui cunoscut insa, nu e neaparat obligatoriu ca acel cunoscut sa fie invitat si la nunta ta. Nu toate relatiile sunt de rang inalt, nu toti oamenii sunt importanti pentru tine. Iar daca cineva te-a invitat la nunta, nu iti devine automat invitat si la nunta ta decat daca tu iti doresti acest lucru.


     Prietenii din trecut cu care nu mai vorbesti de mult


Da, au fost persoane dragi tie dar acum s-au pierdut undeva in trecut. Nu mai stii ce se intampla in vietile lor, ce fac, si asa mai departe. S-au pierdut undeva pe drum, nu mai tineti legatura, motiv pentru care nici nu trebuie sa te simti obligata sa ii inviti la nunta. Daca ai locuri libere, nici o problema. Daca simti nevoia de a mai peria putin lista de invitati, poti incepe cu ei. Nimeni nu se va supara.


     Rudele indepartate


Da, suntem constienti ca parintii iti vor da si ei o lista de obligatii, de rude la care au fost ei la nunta si care probabil au obligatia sa vina si la nunta ta. Daca sunt rude indepartate insa, cu care nu pastrezi legatura, cu care nu ai nimic de impartit si nici un istoric care sa e oblige la a-i invita la nunta, include-i pe toti pe aceeasi lista pe care i-au pus si pe prietenii vechi cu care nu mai discuti. Daca ai locuri libere, poti selecta cateva persoane iar daca nu, nu-i nicio problema, nimeni nu se va simti stanjenit la proxima intalnire intamplatoare.


     Prietenii/amicii care nu se stiu comporta civilizat


Nunta e cel mai important eveniment din viata ta prin urmare trebuie sa il tratezi ca atare. Ai prieteni care ruineaza fiecare petrecere si care nu se stiu comporta in societate mai ales dupa cateva pahare de alcool sau cateva beri? Va fi foarte greu sa le urmaresti fiecare pas prin urmare, e mai bine sa ii lasi pe dinafara. Se vor supara? Poate ca da. E evenimentul tau insa, e ziua ta speciala, merita sa faci astfel de compromisuri pentru a nu o ruina.  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro