Organizarea nuntii : putina magie si condiment

    In faza de organizare a nuntii nu ar trebui ca tot timpul sa fie alocat doar rezervarilor si discutiilor lungi despre alegerea florilor, decoratiunilor, etc.  Injectarea de ceva distractiv in faza de organizare a nuntii va va ajuta pe amandoi sa va incarcati bateriile pentru a doua zi si totodata va va mai elibera de stresul si nervii acumulati cu pregatirea acestui eveniment. Iata cateva idei care pot adauga putin condiment si magie acestei faze a nuntii, pana la ziua cea mare:


1) Rezerva o sedinta foto

     In locul traditionalelor si formalelor fotografii de logodna vazute in albumele clasice de ce sa nu incercati ceva mai riscant? De ce sa nu reproduceti o scena de dragoste din filmul sau cartea preferata impreuna cu costumele si recuzita aferenta? Sau de ce sa nu optati pentru un decor romantic cum ar fi o barca pe un lac sau o padurice toamna in care voi atingeti, sarind in sus de bucurie, frunzele ingalbenite? 

 

2) Luati cateva lectii de dans

     Rezervarea catorva lectii de dans la care sa veniti impreuna  este o modalitate foarte buna pentru voi doi  de a a avea putina distractie,  find ceva care va mai destinde putin si va indeparteaza de zona dura a discutiilor despre rezervari si planificari. Pana la urma, dansul si muzica va pot ajuta sa va distrati, si sa invatati sa dansati, si sa mai dati  jos din kilograme si, de ce nu, sa va faceti prieteni noi.

 

magie_organizare_ nunta

3) Luati o pauza  in timp ce ati plecat la vanatoare de locatii pentru nunta

   Gasirea locatie unde va avea loc nunta este o scuza buna pentru amandoi pentru a lua incognito, pe nepusa masa, un pranz sau o cina romantica impreuna (toate in numele cercetarii locatiilor pentru nunta, desigur). Multor cupluri le place sa ia o pauza romantica in timp ce verifica locatiile unde va avea loc nunta lor. Cu aceasta ocazie evaluati si potentialele locatii de nunta si in acelasi timp va si bucurati impreuna de un pranz sau o cina romantica, pentru a scapa de stresul alergaturii. Daca tot nu ati gasit poate nimic ce sa va convina in ziua respectiva, macar ati luat un pranz sau o cina romatica impreuna.

 

4) Stabiliti cine e seful in bucatarie

    Poate esti un geniu culinar sau un dezastru in bucatarie, nu se stie, dar nu este nici o indoiala ca o masa buna va fi savurata de amandoi. De ce nu luati niste lectii de gatit impreuna si stabiliti odata pentru totdeauna cine va conduce bucataria in casnicie? Lectiile de gatit pot fi chiar distractive.

 

5) LA MULTI ANI !

   Dupa nunta, mult timp veti celebra mereu data nuntii voastre care va fi considerata cel mai important eveniment din viata voastra care nu trebuie uitat si care trebuie mereu sarbatorit. In schimb, in faza de organizare a nuntii, ar fi frumos, macar acum, ca tot inca nu a avut nunta loc, sa va amintiti si de de alte aniversari ale relatiei voastre, care practic  v-au adus pana aici si care dupa nunta vor fi poate  uitate : ziua cand v-ati intalnit prima oara, data cand a avut loc cererea de casatorie, plus alte date care au avut un rol hotarator  in continuarea relatiei, etc. Toate aceste lucruri va vor reaminti tie si partenerului tau de ce faceti toate astea, cum ati ajuns aproape de ziua cea mare, plus ca povestirea unor faze haioase va va mai scapa de stress si nervi.

 

6) Adauga putina muzica

    Alegerea melodiilor pentru nunta este o modalitate  buna de a mai petrece putin timp impreuna si de a asculta melodiile voastre preferate. Cautarea melodiilor de nunta, fara discutie, va aduce la lumina cateva amintiri placute legate de voi doi, si, de ce nu, cateva discutii despre gusturile muzicale ale fiecaruia. Indiferent ce melodie alegeti, important e timpul petrecut impreuna si relaxarea.

 

7) Mergeti impreuna la fitness

    Cele mai multe cupluri vor sa slabeasca si sa arate bine la nunta, asa ca daca va duceti impreuna la sala, impuscati doi iepuri in acelasi timp : va modelati corpul si petreceti si timpul impreuna. 

 

    Evident, sunt multe lucruri care pot aduce sare si piper relatiei in perioada organizarii nuntii, cand nivelul stressului si al nervilor este maxim. Multi au trecut prin asta, trec sau vor trece, asa ca orice sfat  este binevenit, si de aceea va asteptam pe forum pentru a pune tara la cale.   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro