Marturii pentru nunta de toamna

 


   Fie ca ne dorim o nunta vara, primavara, toamna sau iarna, cu totii ne gandim la o tematica care sa se potriveasca in acelasi timp cu anotimpul si care sa ofere acel ceva in plus, care sa ne deosebeasca de restul, care sa faca din nunta noastra una speciala, care sa fie tinuta minte peste ani si ani.    In cazul in care nunta se desfasoara toamna si tematica este in concordanta cu anotimpul, unul dintre lucrurile la care trebuie sa va ganditi sunt marturiile. Si ce poate fi mai frumos la o nunta de toamna decat ca fiecare amanunt sa emane o magie speciala atat in culoare cat si in creativitate, magie pe care numai toamna o poate aduce cu pastelul ei natural fenomenal.marturii nunta   Pentru a-i introduce pe oaspeti si mai bine in aceasta atmosfera, ne-am gandit sa asezonam nunta incepand cu marturiile. Mici cadouri pe care le veti oferi tuturor participantilor la nunta si care sa le aduca aminte mereu de acest eveniment special tocmai prin frumusetea lor.


   Vrei cateva idei pentru marturiile de toamna? Korina.ro s-a gandit la tine si iti ofera o superba galerie de marturii de nunta, din care sa iti alegi modelele preferate sau sa iti faci macar o idee despre ceea ce iti doresti pentru nunta ta.


   A, si sa nu uitam, asigura-te ca faci comanda cu cateva luni inainte de nunta pentru a te asigura ca le primesti la timp si ca totul va merge perfect, conform planului.Galerie de marturii de nunta pentru toamna
  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro