Lucruri care ii impresioneaza placut pe invitati

 


     O fi nunta ta proprie evenimentul cel mai important din viata ta, eveniment organizat special pentru tine si pentru partenerul tau, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te gandesti deloc si la ceilalti oameni pe care i-ai invitat sau vrei sa ii inviti sa ia parte la nunta,


     Cu siguranta ca iti doresti ca si ei sa se simta bine si sa se poata bucura de aceasta zi atat de speciala pentru tine. Poti fi o gazda buna insa fara sa renunti la tot ceea ce ti-ai imaginat tu ca ar trebui sa includa un asemenea eveniment. Cum ii poti surprinde/impresiona pe toti ceilalti in mod placut? Iata cateva idei:


     Muzica la cerere


     Toata lumea se plange ca e nevoit la nunta sa asculte muzica proasta sau cel putin, muzica care sa ii scoata la dans doar pe cei batrani. Nunta este insa pentru toata lumea si de aceea, e bine sa te asiguri ca ai in lista de piese, muzica pentru toti. Intreaba-i in mare ce muzica prefera, ce le-ar placea sa asculte si roaga-l pe DJ sau pe cel ce se ocupa de playlist sa includa cate putin din toate. Mai mult, poti organiza dupa o anumita ora, o petrecere in care muzica sa fie oferita sub forma de dedicatii astfel incat toata lumea sa se simta bine si sa aiba un cuvant de spus.


invitati fericiti nunta     Meniuri inedite/diverse


     Toata lumea se asteapta sa manance sarmale si friptura la o nunta. Toata lumea a mancat insa sarmale si friptura de sute daca nu de mii de ori pana acuma, prin urmare, nu le vei face nicio surpriza, oricat de bune ar fi acele sarmale. Poti include insa in meniu si alte feluri de mancare, mai putin obisnuite. Singura limita este propria ta imaginatie si evident, priceperea bucatarului pe care l-ai angajat.


      Gradinita la fata locului


     Multi se gandesc de doua ori daca sa asiste sau nu la o nunta, atunci cand au copii mici si nici nu au cu cine sa ii lase in ziua respectiva. Nu e scump sa angajezi un asistent social care sa organizeze o mica gradinita la fata locului. Vei avea insa de oferit ceva ce foarte putini pot oferi: sansa de a-i face pe parinti sa se simta bine si in acelasi timp relaxati, stiind ca copiii lor sunt in siguranta si nici nu trebuie sa aiba grija de ei in fiecare secunda.  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro