Detalii legate de nunta care nu trebuie facute publice

 


     Majoritatea dintre noi avem conturi pe Facebook sau pe alte comunitati sociale. Ne place sa urmarim ce fac, ce spun prietenii, sa comentam la deciziile sau la cuvintele lor si sa ne laudam cu tot ceea ce realizam, obtinem, gandim si asa mai departe.


     Multi isi schimba statusul de relatie imediat, dupa o prima intalnire, posteaza fel si fel de fotografii de cuplu si isi comenteaza unii altora imaginile respective. Cand vine vorba de nunta insa, la fel ca si in cazul altor informatii din sfera personala, sunt o multime de lucruri pe care e mai bine sa le pastrezi pentru tine. Care sunt acestea? Iata cateva exemple:


     Fiecare detaliu


     Tine cont in primul rand de faptul ca nu toti oamenii pe care ii ai in lista de prieteni de pe Facebook vor fi si invitati la nunta. Unii se vor simti prost citind detalii despre nunta ta de vis, altii dimpotriva, sunt dezinteresati si se vor simti poate chiar agasati de mesajele tale. Esti euforica dar tine cont de faptul ca e euforia ta, nu si a celorlalti. In plus, sunt o multime de detalii care chiar te intereseaza doar pe tine, in special cele intime.


detalii personale de la nunta     Dramele personale


     Daca esti nemultumita de anumite servicii contractate ori de ceea ce fac prietenii tai, pastreaza aceste informatii pentru tine, macar pana in momentul in care iti trece si supararea si nu mai actionezi din impuls. Mesajele negative, in special in aceasta perioada, nu au ce cauta pe profilul tau, cu atat mai putin daca se refera chiar la partenerul de viata.


     Detalii despre cadourile primite


     Ai primit o multime de cadouri de la prieteni si tii sa le multumesti fiecaruia pentru fiecare cadou? Fa-o persona, nu pe retelele de socializare. Unii s-ar putea simti prost afland ce anume ai primit de la altii. Unora poate nu le face placere sa faca aceste cadouri publice. In orice caz, vor fi si persoane care vor avea de suferit.


     Cat a costat totul


     Nu e politicos sa discuti detalii financiare cu prietenii. Mai mult, in cazul in care te plangi pe Facebook de faptul ca vei avea de muncit un an pentru a acoperi costurile legate de masa servita de ei la receptia organizata de tine, s-ar putea sa ii faci sa se simta stanjeniti. Asta in cel mai bun caz. Rochii de mireasa  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro