Ce trebuie sa faci in saptamana dinaintea nuntii 


     Se apropie ziua nuntii, au mai ramas cateva saptamani sau chiar zile pana la marele eveniment. Te-ai ocupat de toate cele necesare, ti-ai planificat cu grija fiecare detaliu. Ce ramane de facut in saptamana premergatoare nuntii? Iata cateva sugestii: 


     Dormi cat mai mult


     Daca vrei ca totul sa fie perfect, va trebui sa fii odihnita in ziua nuntii. Nu vei reusi sa te odihnesti foarte bine cu o seara inainte din cauza emotiilor. Prin urmare, asigura-te ca o faci in ultima saptamana de burlacie, cu cateva zile inainte de nunta.  


     Raspunde mesajelor primite in ultima clipa 


     Daca inboxul casutei de e-mail este plin de mesaje primite de la furnizorii de servicii si de la invitati, rezerva-ti cateva ore pentru a le raspunde. In acest fel te vei feri de surprize in ultima zi, poate chiar in ziua nuntii. Surprize, care se pot dovedi neplacute.  


nunta pregatiri ultima saptamana     Pregateste bagajele pentru luna de miere


     Inainte de a pleca la drum, e bine sa fii pregatita, sa nu lasi nimic pentru ultimul moment. Aici includem si bagajele. Nu vei avea timp sa le faci insa in preziua sau chiar in ziua nuntii. Prin urmare, cel putin in mare, le poti pregati cu o saptamana inainte.  


     Fa curatenie in apartament 


     Nu e deloc placut sa te intorci acasa intr-un apartament dezordonat. Mai ales atunci cand te intorci din luna de miere, obosita si evident, cu chef de alte lucruri decat sa faci curatenie. Poti folosi timpul liber pe care il ai la dispozitie in ultima saptamana pentru a te ocupa si de aceasta problema care chiar daca nu are legatura cu nunta, iti va asigura confortul dupa. 


     Fa ultimele plati


 


     Verifica daca ai furnizori neplatiti si achita-le si ultimele transe din banii promisi. Vei evita astfel neplaceri de ultim moment cauzate de facturile neplatite, chiar inainte de nunta. Achita si facturile la utilitati daca urmeaza sa pleci in luna de miere. Sejurul poate fi indelungat, vei cheltui multi bani acolo... sunt o multime de factori care pot cauza stres la intoarcere, e mai bine sa te pregatesti din timp.  


      Pregateste trusa de mireasa


     Ne referim la poseta pe care o vei purta si la toate obiectele cosmetice pe care le vei include. Un creion de ochi, un ruj, un fond de ten, cateva servetele si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, toate celelalte lucruri de care ai nevoie.


 


   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro