Ce faci cand domnisoarele de onoare nu se inteleg?

 


     Suita de la nunta, se presupune ca e un grup vesel. Sunt cele mai bune prietene ale tale, domnisoarele de onoare, care se vor bucura impreuna cu tine de aceasta zi minunata si te vor insoti pe acest drum pe care vei face primii pasi. Cum le impaci insa in cazul in care unele dintre ele nu se inteleg deloc?


     Ei bine, in mare masura nu ai cum sa o faci. Nu vei impaca doi oameni peste noapte, te poti insa asigura ca vei avea ocazia sa te distrezi la nunta, ca vei avea parte de o suita vesela si ca nu vei alerga toata seara de la o masa la alta incercand sa calmezi situatia. Iata si sfaturile noastre:


     Nu iti alege o favorita (favoritele)


     Daca ai doua prietene care se detesta dar care concureaza una cu alta pentru a-ti intra in gratii, nu alege domnisoara de onoare pe una dintre ele. Include-le pe amandoua in suita, dar nu o alege pe cea principala pentru a nu crea animozitati suplimentare. Una dintre ele risca sa fie ranita la sentimente in vreme ce cealalta va avea un atu. Caz in care nimeni nu se va mai distra.


domnisoarele de onoare     Nu iesi cu toate in acelasi timp la cumparaturi


     Iesi in oras la vanatoare de rochii de mireasa? Sau de locatii pentru receptie? Foarte bine, poti chema cu tine o prietena, doua sau chiar mai multe. Nu e nevoie insa sa le chemi pe toate cele care vor face parte din suita ta, mai ales daca stii ca unele dintre ele nu se inteleg. Vrei sa impaci si capra si varza? Imparte grupul in doua sau trei minigrupuri si iesi intr-o zi cu unele, intr-o zi cu altele.


     Nu pune laolalta foste perechi


     Nu se aplica neaparat la suita de domnisoare de onoare acest sfat ci la intreaga asistenta de la nunta. Daca stii ca vei avea printre invitati foste cupluri, incearca sa ii asezi pe cei care s-au despartit la mese diferite, fie ca sunt deja intr-o alta relatie sau nu. Vei evita si aici o multime de posibile neplaceri cauzate de tensiunea care poate aparea intre ei.


     Nu incerca tu sa repari ceea ce nu pot repara ei


     Daca stii ca sunt probleme sau tensiuni intre invitati, nu e momentul si nici sarcina ta sa incerci sa impaci persoanele respective. E problema lor personala, tu trebuie sa te ocupi de nunta, sa te simti bine. Fii putin egoista, e ziua ta cea mare, nimeni si nimic in afara de asta nu mai conteaza.  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro