5 locuri de cerut in casatorie, perfecte

 


 

     Te-ai indragostit, ai cumparat un inel perfect, te gandesti sa ii faci iubitei propunerea de a-ti fi sotie. Vrei sa o faci insa intr-un loc si intr-o atmosfera pe care sa nu le uite niciodata si care sa te asigure ca raspunsul ei va fi Da, fara nicio urma de indoiala. Problema? Sunt o multime de locuri de cerut in casatorie perfecte, nu stii care ti s-ar potrivi tie sau iubitei tale. Ai nevoie de cateva indrumari? Iata selectia noastra:

 

1. Cererea in casatorie intr-o gradina

 

Adam si Eva si-au inceput povestea in Gradina Edenului, de nu ai face si tu la fel? Combinatia de verde si culorile florilor, de aromele deosebite ale unei gradini si iubirea pe care o nutriti unul pentru celalalt poate fi perfecta. Alege un loc mai intim, departe de agloemeratia creata de ceilalti vizitatori si surprinde-ti iubita cu o cerere in casatorie mai mult decat romantica.

 

2. Cererea in casatorie la o crama

 

O cerere in casatorie se potriveste perfect cu un pahar de vin sau de sampanie. Unde altundeva poate fi atunci mai potrivit sa o ceri in casatorie decat in timpul unei vizite la o crama? Majoritatea locatiilor de acest gen au si zone potrivite pentru un astfel de eveniment, important este sa o gasesti pe cea perfecta pentru voi.

 

locuri de cerut in casatorie3. Cererea in casatorie la munte

 

Si, de ce sa nu fiti mai indrazneti si sa o faceti chiar pe varful unui munte? Cu un sentiment unic, cel de a fi in varful lumii, sentiment pe care cu siguranta niciunul dintre voi nu il va uita vreodata. Cum excursiile sunt pline de aventuri si presarate doar de momente fericite, nu ai niciun motiv sa nu incerci cu o asemenea ocazie sa pui si inelul pe deget.

 

4. Cererea in casatorie pe plaja, la mare

 

Vacanta e primita de toti cu bucurie in suflet. Iar pentru cei care iubesc marea, nu exista o locatie mai potrivita pentru o cerere in casatorie perfecta. Briza marii, sunetul valurilor care se sparg de tarm si al pescarusilor, contribuie din plin la crearea unei atmosfere unice si romantice in acelasi timp.

 

5. Cererea in casatorie intr-o limuzina

 

In cazul in care portofelul iti permite, poti inchiria o limuzina. Pe bancheta din spate, cu o sticla de sampanie desfacuta si o atmosfera de vis, poti face o cerere in casatorie cu totul si cu totul deosebita.

 

Alte idei de locuri de cerut in casatorie perfecte:

 

-la un restaurant de lux

-in varful turnului Eiffel

-la gradina zoologica

-intr-un parc de distractii

-in New York, Las Vegas, Barcelona sau Londra

-pe o insula exotica

   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro