4 lucruri care ii supara pe invitati la nunta

 


     Daca ti-ai angajat pentru nunta un wedding planner cu experienta, fii sigura ca se va gandi la toate aspectele legate de eveniment astfel incat nu vei avea probleme in ceea ce priveste organizarea. Daca te-ai decis sa faci tu totul insa, va trebui sa tii cont de fiecare amanunt.


     Iar unul dintre aceste amanunte, extrem de important de altfel, este cel legat de mentinerea bunei dispozitii si a unui inalt grad de satisfactie al celor invitati la nunta. Pentru ca nu-i asa, iti dorest ca si ei sa se simta bine si sa se bucure impreuna cu tine si cu noul tau sot de aceasta minunata zi.


     E greu sa ii multumesti pe toti, fiecare isi doreste altceva, are o altfel de idee despre cum ar trebui sa decurga o nunta perfecta. Cu toate acestea, sunt si generalitati pe care le poti aplica, iar cu aceasta ocazie, vom discuta exclusiv de lucrurile care ii supara sau ii deranjeaza pe cei prezenti la eveniment. Cu alte cuvinte, la ce ar trebui sa te gandesti sa nu faci ori sa elimini din nunta ta.


lucruri care deranjeaza invitatii la nunta     1. Ceremoniile prea lungi


     In cazul in care orientarea religioasa nu te leaga neaparat de o ceremonie foarte lunga, nu ai niciun motiv sa nu alegi versiunea mai scurta. Oaspetii isi vor pierde oricum rabdarea si concentrarea dupa maximum jumatate de ora. Prin urmare, discuta cu preotul sau pastorul care va oficia casatoria si intreaba-l despre durata serviciului religios cat si despre optiuni de a scurta acest proces.


     2. Probleme cu barul


     Oaspetii de la o nunta se asteapta sa fie serviti cu mancare si bautura din partea casei. Prin urmare, daca alegi o locatie cu bar inchiriat, asigura-te ca platesti in avans consumatia astfel incat invitatii tai sa nu fie nevoiti sa plateasca bauturile din propriile lor buzunare. Daca pe de alta parte e bar deschis, asigura-te ca ai stocuri suficiente. Daca vor fi serviti toti la masa, angajeaza si chelneri care sa poata acoperi intreaga locatie, iar timpii de asteptare pentru fiecare comanda sa fie cat mai mici.


     3. Timpii morti


     Stim cu totii cat e de greu sa planifici in aceeasi zi ceremonia religioasa, cununia civila si petrecerea de nunta. Invitatii insa nu vor aprecia timpii morti, mai ales daca trec ore bune intre un eveniment si celalalt. Prin urmare, daca nu le poti programa consecutive, incearca sa oficiezi cununia civila cu cateva zile inainte si invita doar cateva rude si prieteni apropiati. Programeaza apoi cununia religioasa la o ora cat mai apropiata de cea a petrecerii iar astfel, nu ii vei lasa pe invitati sa se plictiseasca.


     4. Incercarile artistice nereusite


     E o nunta, nu bar de karaoke. Prin urmare, rezista nevoii de a aproba cererile invitatilor de a te conduce muzical pe drumul cel nou. Mai ales daca au si baut deja alcool si si-au pierdut in mare masura capacitatea de a lua decizii mature.  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro