Decoratiuni speciale pentru mesele de nunta

 


     Pregatirea unei nunti presupune de obicei luni in sir de efort depus in egala masura de cei doi miri si uneori chiar si de cei apropiati lor care s-au oferit sa ii ajute. Sunt o multime de lucruri care trebuie puse la punct inaintea unei nunti.


     Fiecare detaliu e important si de aceea, pe langa alegerea rochiei de mireasa si a costumului de mire, trebuie sa acordam atentie deosebita si alegerii salii de evenimente, a meniului, a decoratiunilor si in general, a tot ceea ce inseamna o nunta in ziua de azi.


     Fiecare viitor mire sau mireasa isi doreste ca nunta sa sa fie perfecta. Majoritatea dintre noi visam la acest moment si ne imaginam felul in care trebuie sa aratam cu aceasta ocazie, ne imaginam locatia perfecta, anotimpul perfect, meniul perfect si decoratiunile perfecte.


     Am fost alaturi de voi in alegerea rochiilor de mireasa, v-am prezentat cativa dintre cei mai renumiti designeri de rochii si costume din intreaga lume. Vom continua si cu aceasta ocazie insa ne vom opri asupra unui alt element extrem de important al unei nunti: decoratiunile meselor, si in mod special elementele centrale pe care le veti aseza pe masa mirilor.


     Pentru ca pe langa cei doi miri, care sunt mereu in centrul atentiei, si masa la care s-au asezat este la fel de importanta, iata in cele ce urmeaza o mica dar cuprinzatoare galerie de piese centrale decorative care speram noi, va vor ajuta sa faceti alegerea care vi se potriveste cel mai bine.


     Galerie de decoratiuni speciale pentru mesele de nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta


decoratiuni nunta  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro