Rochii de seara pentru nase

 


Se stie foarte bine deja ca alegerea rochiei de nasa este aproape la fel de grea precum alegerea rochiei de mireasa. Pe de o parte rochia nasei trebuie sa fie aleasa astfel incat sa nu concureze cu cea a miresei care este in centrul atentiei la o nunta, pe de alta parte nasa este de dearte cel mai important oaspete de la nunta, imediat dupa cei doi miri deci, trebuie de asemenea sa iasa in evidenta fata de ceilalti prin tinuta sa deosebita. Cele mai potrivite tinute de nasa la o nunta sunt rochiile de seara din care iti vei alege una cat mai eleganta. O rochie de seara clasica este mai mult decat potrivita unui astfel de eveniment.


Fie ca e vorba de o rochie de seara lunga, intr-o culoare sau in degradee ori o rochie de seara scurta mai sexy, tinuta nasei trebuie sa fie festiva, ea fiind un persona extrem de important atat in ceremonia nuptiala cat si in ceea ce ii priveste pe cei doi miri si juramintele pe care si le fac unul celuilalt. De obicei, lungimea rochiei nasei se potriveste cu cea a rochiei de mireasa. Astfel, daca mireasa poarta o rochie lunga, la fel face si nasa si viceversa.


Cat priveste culorile, rochia de nasa trebuie sa fie alese astfel incat sa avantajeze pe cat putinta pe cea care o poarta, sa o scoata in evidenta mai ales prin aspectele pozitive, sa o faca sa straluceasca. Cea mai obisnuita culoare este rosul inchis dar foarte multe nase aleg rochii de seara purpurii, albastre, negre, negru cu alb, aurii sau argintii in functie si de tematica si culorile nuntii. Sunt culori puternice care ies din tiparele obisnuite si in acelasi timp ofera un contrast evident cu rochia de mireasa, care ramane totusi in prim plan. Sub nicio forma nu sunt recomandate nuante asemanatoare cu cele ale rochiei miresei precum albul, cremul, bejul. Nimeni nu-si doreste o confuzie generala in care nimeni sa nu stie care dintre cele doua e mireasa si care e nasa.


Pentru ca niciodata alegerea nu e usoara, iata in cele ce urmeaza o mica galerie de rochii de seara pentru nase din care iti poti alege oricand o culoare sau un model care sa te avantajeze si care sa te scoata in evidenta la o nunta:


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa


rochii seara nasa  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro