Cocuri nasa

 

     Coafura la nunta e foarte importanta atat pentru tinerele mirese cat si pentru domnisoarele de onoare, nasa si celelalte invitate. Fie ca ai fost invitata ca si domnsoara de onoare, prietena de familie sau mai important ca si nasa, va trebuie sa iti gasesti coafura perfecta pentru nunta. Sigur, mireasa e mereu in centrul atentiei dar nici celelalte participante la eveniment nu se vor neglija, tratand vestimentatia, machiajul si coafura cu cea mai mare atentie.

 

     Ne-am obsinuit cu cocurile ca fiind coafurile clasice pentru mirese. Majoritatea tinerelor mirese aleg acest tip de coafura, fie ca o fac din traditie sau pentru ca le place un anumit stil sau altul pe care coafeza il propune. Asta nu inseamna insa ca tinerele nase nu pot alege si ele un stil de coafura cu coc ba chiar dimpotriva.

 

     Si pentru ca situl Korina.ro este mereu alaturi de voi, in cazul in care ati fost invitate pentru a fi nase la o nunta, noi va vom ajuta sa va alegeti coafura perfecta. Am pregatit de aceea pentru voi o selectie de cocuri nasa deosebite pentru toate gusturile din care sa puteti alege, fie ca aveti parul lung sau mediu, blond, brun sau roscat.


     Imagini cu diferite stiluri de cocuri si tendinte.


cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasa cocuri nasaAlte articole din aceasta categorie

      Costume Nasi
      Coc nasa
      Rochii de seara cu dantela
      Rochii de seara pentru nase plinute
      Buchete nasa

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro