Coc nasa

 

     Postura de nasa e una cat se poate de magulitoare dar aduce cu ea si o multime de responsabilitati. Inainte de toate, nasii sunt ghizii spirituali ai celor doi miri, cei care ii vor indruma pe tinerii casatoriti in primii lor pasi in aceasta noua viata.

 

     De aceea, ca nasa trebuie sa fii un exemplu eminamente pozitiv atat pentru miri cat si pentru cei invitati la nunta. Si totul incepe cu tinuta, primul lucru care iese in evidenta. Daca la rochia de nasa probabil ca te-ai gandit deja, poate chiar inca dinainte sa te gandesti la celelalte lucruri, ei bine, e momentul sa te gandesti si la coafura. Si nu trebuie sa o faci in ultimul moment pentru ca multe lucruri nu vei putea face pe ultima suta de metri.

 

     Ce coafura sa alegi? Ei bine, noi iti propunem de aceasta data cocul. E simplu, e feminin dar sobru in acelasi timp, numai bun pentru o nasa. Si daca nu stii de unde sa incepi, nicio problema. In continuare, Korina.ro iti pune la dispozitie o mica galerie de stiluri de coc pentru nase din care sa iti poti alege coafura ideala. Succes!


     Imagini cu diferite stiluri de  coc  pentru nase.


coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa coc nasa  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro