Buchete nasa

 


 

     Intotdeauna mireasa si evident mirele, se vor afla in centrul nuntii. E ziua lor speciala, probabil cea mai importanta zi din viata prin urmare, e si normal ca ei doi sa fie cei care atrag privirile celor din jur si care se bucura de atentia invitatilor. Pe de alta parte, nunta e un eveniment special si pentru nasi, in special pentru nasa. Dincolo de indatoririle lor materiale, nasii sunt prezenti la nunta in calitate de parinti spirituali ai mirilor, de indrumatori ai acestora in noua lor viata de familie.

 

     Prin urmare, si tinuta nasei va fi una deosebita si, de cele mai multe ori, la fel ca mireasa, si nasa va purta un buchet. Chiar daca aceste buchete de nasa sunt mai putin elaborate decat cele de mireasa, nu inseamna insa ca nu sunt sau nu ar trebui sa fie deosebite. In functie de culorile nuntii, de anotimp, de tinutele miresei, a domnisoarelor de onoare si a nasei, buchetul acesteia poate aduce un plus de natura pozitiva atat nuntii cat si celei care il poarta.

 

     Urmeaza sa fii nasa si inca nu ti-ai ales buchetul cel mai bun pentru tine? Nu t eimpacienta. Inainte de toate, discuta cu mireasa. Stabiliti impreuna ce fel de buchet va purta ea, care sunt culorile nuntii si ce decoruri va folosi la receptie. Apoi, nu-ti ramane de facut decat sa iti alegi unul din superbele buchete nase oferite de majoritatea florariilor, astfel incat acesta sa se potriveasca cu toate cele enumerate mai sus.

 

     Si daca nu ti-ai facut inca o idee asupra formei, coloritului sau florilor pe care buchetul tau de nasa il va cuprinde, Korina.ro iti vine in ajutor, oferindu-ti o mica dar cuprinzatoare galerie de buchete nasa care sa te ajute sa iei decizia cea mai buna pentru tine. Succes!

 

     Galerie buchete nasa

 

 


 


buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

buchete nasa

   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro