Rochite de nunta pentru fetite

    


     De multe ori, cei care se pregatesc pentru nunta, se inspira si din carti, filme sau calatoriile lor prin strainatate pentru a-si adapta acest eveniment la propriile lor personalitati. Pentru cei mai multi dintre noi conteaza traditiile dar in acelasi timp, ele nu ar trebui sa fie considerate ca fiind absolute.


     Traditii frumoase au si alte popoare, unele dintre cele autohtone sunt greu de incadrat intr-o anume tematica, lista de motive poate continua la nesfarsit. Ceea ce conteaza este sa faci din nunta evenimentul la care sa te simti nu doar bine ci chiar perfect. E cel mai improtant eveniment din viata ta si de aceea conteaza doar felul in care iti doresti tu ca el sa fie, nu ceea ce spune traditia.


     Cu siguranta majoritatea dintre voi ati observat deja, cel putin in filme, una dintre cele mai dragute traditii pe care inca nu toata lumea a imbratisat-o la noi: cea a fetitelor cu flori, acel mic grup de domnisoare de onoare de doar cativa anisori, care pregatesc drumul mirilor cu flori, pe care le astern la picioarele lor in drum spre altar.


     Ei bine, daca iti doresti si tu o asemenea aditie la ceremonie, trebuie sa te gandesti in primul rand la felul in care le vei imbraca pe aceste fetite. Ei bine, Korina.ro iti vine in ajutor din acest punct de vedere iar in cele ce urmeaza vom admira o mica galerie de rochii de nunta pentru fetite.


     Galerie de rochite de nunta pentur fetite


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta


rochite nunta  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro