Rochii mireasa Victoria KyriaKides, primavara 2018

 


     Pentru multi dintre noi, lunile se scurg parca mult prea repede in perioada de logodna, perioda n care pregatim si nunta si de aceea, cu atat de multe lucruri pe care le avem pe cap, orice ajutor e binevenit, in special daca e vorba de rochia de mireasa.


     Sunt multe viitoare mirese care si-au ales rochiile inca dinainte, unele le vor purta poate chiar pe cele mostenite de la mama sau bunica, organizandu-si nunta astfel incat tematica acesteia sa fie una Vintage sau cel putin cu tematica Vintage. Si mai multe sunt insa cele care se hotarasc mai greu si care de aceea, au nevoie de multe nopti nedormite petrecute in compania revistelor de specialitate, a cataloagelor si a website-urilor de nunti pentru a-si gasi modelul preferat.


     Ca de obicei, Korina.ro va incerca sa ajute viitoarele mirese, oferind cateva sugestii alese cu grija din cataloagele caselor de moda. Cu aceasta ocazie, vom prezenta o colectie de rochii de mireasa de primavara semnate de o casa de moda pe care nu o veti putea confunda, un nume poate mai putin cunoscut in tara noastra dar in acelasi timp un nume care isi merita locul de frunte in topul creatorilor de nivel international: Victoria KyriaKides.


     Sofisticate, elegante, fabuloase. Sunt cele trei epitete cu care putem caracteriza succint rochiile de mireasa create de Victoria KyriaKides pentru colectia de primavara a anului 2017 intitulata Le Boudoir. Alege-ti impreuna cu noi si cu celelalte cititoare ale noastre modelul preferat sau inspira-te din liniile deosebite ale acestui designer si asigura-te ca vei avea parte de nunta perfecta la care ai visat dintotdeauna!


     Galerie de rochii de mireasa Victoria Kyriakides, primavara 2018


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides


rochii mireasa kyriakides  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro