Sandale verzi de mireasa 

     Ziua nuntii se apropie, esti in febra pregatirilor, ai parte de mult stres si foarte putin timp la dispozitie pentru a te ocupa de toate problemele legate de organizarea nuntii. Nu te impacienta, cu totii trecem sau am trecut prin aceleasi momente grele inainte de ziua cea mare. Si asta nu pentru ca nu ne stim organiza ci, pentru ca e o zi atat de importanta iar dorinta de a iesi totul perfect e atat de mare incat cu greu ne putem multumi si organiza. Fiecare mireasa pune mult suflet in organizarea nuntii dar de multe ori lucruri importante raman pentru ultima clipa.

 

     La fel se poate intampla si in cazul pantofilor miresei, accesorii la care multe dintre noi nu se gandesc decat cu cateva zile inainte de nunta, desi alegerea tinutei ar trebui sa ocupe un loc important in organizarea evenimentului chiar din primele zile. Ca de obicei insa, Korina.ro iti sare in ajutor, ocupandu-se si de acest aspect atat de important al tinutei miresei. Si cu aceasta ocazie, am pregatit pentru voi o colectie superba de sandale verzi de mireasa din care sa iti alegi modelul preferat. Daca iti doresti un puseu de culoare, alege o pereche de sandale din galeria de mai jos si nu vei regreta.


     Galerie cu sandale verzi de mireasa  


 


pantofi verzi de mireasa pantofi verzi de mireasa pantofi verzi de mireasa pantofi verzi de mireasa pantofi verzi de mireasa  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro