Pantofi vintage de mireasa


     Am discutat in nenumarate randuri despre rochia de mireasa, am admirat impreuna zeci daca nu sute de galerii cu diferite modele de rochii, una mai frumoasa decat alta. Cu totii stim insa ca rochia desi sta in centrul atentiei, nu spune nimic privitorului daca nu e si asortata asa cum se cuvine.

 

     Fiecare mireasa isi alege rochia dupa propriile sale gusturi. De multe ori tematica si culorile nuntii sunt alese ulterior, pentru a se potrivi acestui central obiect vestimentar. Moda se schima de la an la an, modelele propuse de marile ateliere de creatie variind in functie de tendintele sezonului. Fara indoiala insa, rochiile vintage sunt si vor fi de actualitate indiferent de aceste tendinte.

 

     O rochie de vintage pe de alta parte, trebuie accesorizata cu atentie. Pentru ca nu o poti asorta cu orice fel de poseta, voal, manusi sau pantofi. Si pentru ca pantofii sunt la fel de importanti precum celelalte accesorii, iti punem la dispozitie o mica galerie de pantofi vintage de mireasa din care sa te poti inspira atunci cand faci alegerea modelului preferat sau comanda pentru crearea lor.


     Galerie pantofi vintage de mireasa

 


pantofi vintage de mireasa


pantofi vintage de mireasa


pantofi vintage de mireasa


pantofi vintage de mireasa


pantofi vintage de mireasa 
 


 


   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro