Pantofi rosii de mireasa


 

     Sunt din ce in ce mai la moda, tot mai multe mirese le cauta. Vorbim despre rochiile colorate, rochiile de mireasa albastre, rosii sau roz, unice in felul lor si nemaipomenit de frumoase, fiecare model in parte.

 

     Fie ca ai ales o rochie rosie, sau una clasica, alba, o poti asorta cu accesorii de culoare rosie care sa te asigure ca vei face o impresie cu adevarat deosebita la intalnirea cu cei pe care i-ai invitat la nunta. Sa nu mai vorbim despre albumul de fotografii, care va surprinde cateva dintre cele mai frumoase si mai fericite momente din viata ta. De ce nu ar fi si aceste imagini altfel decat in mod obisnuit?

 

     Dupa cum spuneam, rochiile rosii sau albe pot fi asortate cu accesorii de culoare rosie. O poseta plic rosie, o pereche de manusi rosii si evident, o pereche de pantofi rosii de mireasa. Tocmai la acet tip de pantofi ne vom opri de aceasta data si vom incerca sa te ajutam in alegerea finala, punandu-ti la dispozitie o mica dar cuprinzatoare galerie in care am selectat cateva dintre cele mai frumoase modele disponibile in acest moment.


Galerie pantofi rosii de mireasa


 


pantofi rosii de mireasa pantofi rosii de mireasa pantofi rosii de mireasa pantofi rosii de mireasa    Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro